Connery

15opskrifter.dk

Svinekød på et utal af måder.

15opskrifter.dk
15 opskrifter er siden jeg helst ikke vil undvære at kende og derfor har jeg nu valgt at dele min begejstring med jer.

Historien bag:

De danske slagterrier er gået sammen om, at lave opskriftserien 15 opskrifter. Siden og serien er et forsøg på at gøre svinekød mere populært. Mange opfatter svinekød som unuanceret og med stort fedtindhold. Dette er slet ikke rigtig, svinekød har en fedtprocent på helt ned til 2 % hvilket ikke er mere end kylling og kalkun og der findes et utal af forskellige udskæringer og tilberedninger.

Sidens indhold:

Siden indeholder en masse læsestof om sundhed og ernæring. Man kan blandt andet læse om hvad kroppen har behov for når det drejer sig om fedt, energi, protein, vitaminer osv. På siden finder man også en liste over hvor meget fedt de forskellige udskæringer indeholder. Man kan blandt andet se at wok strimler af inderlår er noget af det der indeholder mindst fedt med sine 2 gram pr. 100 gram og anden topper listen med hel 39 gram fedt pr. 100 gram.

Udover facts om sundhed og ernæring finder man info om de forskellige opskrifthæfter. Idéerne bag, månedens opskrift, ugens tilbud og opskrifter med ugens tilbud. Det er virkelig en side der giver lyst til at suse ud i køkkenet for at lave mad.
ANNONCE
15opskrifter.dk
Opskriftshæfter:

Der er indtil videre produceret seks hæfter med 15 opskrifter i hver. Serien består af femten nemme, som er retter, der er lige til at gå til. Det er opskrifter som alle kan lave og der er en grundig gennemgang af fremgangsmåden. Så er der 15 stærke, som er krydrede og lækre. Hæftet henvender sig til folk der ikke kan få nok af stærk mad. Dernæst er der 15 ufede, som virkelig er kræs for os der gerne vil holde vægten eller miste lidt på sidebenene. Alle 15 opskrifter i denne bog har et fedtindhold på max 30 %, der er endda opskrifter på ned til 15 %.

Hvert måltid svarer til 25% af det man anbefales at spise på en dag, så det er ikke meget for et aftensmåltid, men jeg kan love at det mætter og man føler sig dejlig tilpas bagefter.

Så er der 15 hurtige, som ligger vægt på at der er mad på så kort tid som muligt. Der er mad på omkring 15 minutter, nogle gange lidt over, andre gange lidt under. Dette betyder dog ikke at maden er usund, for her er fedtindholdet også max 30%, hvilket er det man normalt anbefaler for folk der vil leve sundt. 15 at mødes om er den femte bog i serien. Her er opskrifter der passer til hvis i bare er to til bords eller hvis i er ti til en middag. Det er nemme lette retter, der gør madlavningen sjov og giver et fantastisk resultat. Opskrifterne er udarbejdet af Alt for Damernes madskribent Vibeke Lehn. Til sidst men ikke mindst er der 15 slanke det siger lidt sig selv hvad dette hæfte går ud på. Her er der tale om sund mad, der har til formål at give lige præcis de vitaminer og mineraler kroppen har behov for, sådan at man kan tabe sig på en sund måde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce