Connery

15 ting, som du kan gøre for at få mere tid i hverdagen

1. Planlæg din dag: Noget af det vigtigste er, at du sørger for at planlægge din dag ned til mindste detalje, da det kan give dig langt mere tid i hverdagen end du har nu.

2. Lær at sige nej: Det er vigtigt, at du lærer at sige nej. Du har ikke tid til alt og sådan er det. Sig derfor nej til ting, der ikke er vigtige for dig.

3. Brug tid på de vigtige ting: Du skal ikke bruge tid på de ting, der ikke er vigtige. Brug tid på det, du selv synes er vigtigt, så nyder du også automatisk dit liv mere.

4. Sluk for fjernsynet: Den gennemsnitlige dansker bruger tre timer og ni minutter om dagen på at se fjernsyn. Forestil dig hvor meget tid, du kunne spare, hvis bare du slukkede for dit fjernsyn.

5. Kombiner dine gøremål: Dette punkt kan spare dig for meget tid. Hvis du f.eks. gerne vil bruge mere tid sammen med dine veninder, så dyrk motion med dem eller bag sammen med dem.

6. Betal for en rengøringshjælp: Det kommer til at koste dig lidt penge, men du får utrolig meget tid fri ved at betale for en rengøringshjælp, der kan komme og gøre rent i hele huset. Du kan også overveje at få et firma som Washa til at afhente og vaske dit vasketøj.

7. Det hele behøver ikke være perfekt: Der er mange, der tror, at det hele skal være perfekt. Du behøver ikke lave de perfekte boller til morgenmaden eller sørge for at kogepladen er skinnende ren.

8. Drop manuel optankning af telefonen: Af en eller anden grund, så er der stadig mange, der manuelt optanker deres telefon. Få et abonnement og få mere tid til dig selv og familien i hverdagen.

9. Lad andre fylde din olietank: Hvis du fyrer med fyringsolie, så skal der bestilles nyt. Overlad bestilling og optankning af fyringsolie til nogle andre, så får du også meget mere tid til dig selv.

10. Lav madpakkerne om aftenen: Det kan godt være, at det ikke kommer til at give dig meget mere tid, men du har mere energi om aftenen og du skal heller ikke stress om morgenen.

11. Ansæt en gartner: Det kan også være en rigtig god idé at ansætte en gartner, som kan tage sig af dit eller jeres havearbejde, så det ikke er noget, du selv skal tænke på.

12. Bliv bedre til at købe ind: Alle kan skrive under på, at indkøb er noget, der tager meget tid. Derfor skal du selvfølgelig sørge for at gøre det på struktureret og mindst tidskrævende vis.

13. Hav faste dage, hvor du gør rent: Rengøring er også en stor og tidskrævende post, og hvis du ikke vil betale for det og udlicitere det, så skal det planlægges ned til mindste detalje.

14. Lad være med at tage arbejdet med hjem: I dagens samfund er det meget normalt, at man tager arbejdet med hjem. Det er du ikke forpligtet til, så det skal du lade være med.


15. Tag dig tid: Der er mange, der pakker deres dag med alt muligt unødigt. Hvad du i stedet skal gøre er, at tage dig tid til dét, du gerne vil tage dig tid til.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce