Connery

14 fede 'Like a Boss'-øjeblikke på film

Øjeblikke på film, hvor skuespilleren må føle sig som en motherf**ker bad-ass.

Her får du en god samling af de fedeste filmscener, hvor replikkerne sætter prikken over i'et.
14 fede 'Like a Boss'-øjeblikke på film
Wanted (2008)
Med en hysterisk, dødirriterende og provokerende flæske-so af en chef på arbejdet, og en kæreste, der er utro med din kollega, kommer der på et tidspunkt en dag, hvor man bare får nok. James McAvoy i rollen som Wesley har lige fundet ud af, at han er søn af en professionel lejemorder, og at han besidder de samme dræberevner som sin far – ikke lige dagen hvor chefen skal provokere.
ANNONCE
2Fast 2Furious (2003)
Når man har fået en lækker babe med ind i bilen, er det også med at skrue bissen på. Eva Mendez spiller hard to get, så Paul Walker må ty til bad-ass metoder for at imponere hende. ’The stare’ is born!
Matrix (1999)
Øjeblikket hvor Neo åbenbarer, at han er ’The One’. De onde agenter var før hen umulige at overvinde, men nu formår Neo at holde ham hen med en arm. Bad-fucking-ass.
ANNONCE
Die Hard 1,2,3,4 (1988, 1990, 1995, 2007)
Yippie-kay-yay motherfucker! Damn.
Pulp Fiction (1994)
Bruce Willis undslipper med nød og næppe fra de syge stoddere i kælderen, men da han kommer op i butikken overvinder hævntørsten alligevel frygten. Det tager ham bare lige lidt tid at vælge et passende mordvåben. Hammer? Motorsav? Samurai-sværd?
ANNONCE
Dirty Harry (1971)
Dirty-fucking-Harrys awesome og legendariske replik!
Raiders of the Lost Ark (1981)
Det er ikke altid, at man gider et massivt showdown mellem helten og skurken, så Indiana Jones hiver bare gøbben op og stopper legen. Pistolen altså.
Dr. No (1962)
The name is bond. James Bond.
ANNONCE
The Longest Yard (2005)
Når alt håb ser ud til at være forsvundet kommer the boys from the hood og redder dagen.
(tag jer ikke af den udenlandske stemmeføring på videoen!)
300 (2007)
This is Sparta!
Shooter (2007)
Bob Lee Swaggers nye dame er blevet tilfangetaget af skurken og står i øjeblikket fastholdt med en shotgun mod tinningen. Bob er flere kilometer væk fra dem, men det er intet problem for mr. Bad-ass.
som den kedelige skank fra Matador bedst kunne sige det: Av min arm.
ANNONCE
Zombieland (2009)
Time to nut up or shut up.
Gladiator (2000)
Den tidligere krigsgeneral, som blev svigtet af kejserens onde søn, står efter en hård og pinefuld rejse gennem gladiatorernes verden, endelig ansigt til ansigt med manden, som forrådte ham og tog hans familie fra ham. En af de mest mindeværdige replikker blandet med en lækker feel-good fornemmelse nogensinde!
ANNONCE
First Blood part II (1985)
Sådan gemmer du dig for fjenden!
Del

Seneste nyt

Annonce