Connery

11. September

Jeg husker tydeligt hvad jeg lavede for præcis fem år siden.

Hvad der skete den 11. september 2001, er der næppe nogen der er i tvivl om. Men når man snakker med folk om det, så er det de færreste der tænker over, at det i dag er 5 år siden. Hvorfor virker det, som om det er meget kortere tid siden, at det egentlig skete?
11. September
Jeg er ikke psykolog eller ekspert i det menneskelige sind, men jeg har en teori, som jeg over længere tid har fået bekræftet, og det med meget stor sikkerhed.

Min teori er helt enkel: det virker ikke som så lang tid siden, fordi de fleste kan huske, nøjagtig hvad de foretog sig da flyene ramte World Trade Center.

Min historie:
Tirsdag eftermiddag på kasernen. Vi har fået tidligt fri, og jeg ligger på min seng og læser en bog, da der pludselig er en del opstandelse ude på gangen. En kammerat fra en af de andre grupper kommer ind på værelset og fortæller, at et fly er fløjet ind i det ene af WTCs tårne.

Det lyder meget urealistisk, og jeg griner ad det, og vender tilbage til min bog. Han gentager historien, og af en eller anden grund, virker det mere alvorligt denne gang. Modvilligt, men pludselig lidt nysgerrig, rejser jeg mig og følger med. Ude på gangen er der næsten tomt, og vi skynder os ind i tv-stuen, hvor der er skruet helt op for tv'et.

På skærmen viser nyhederne de skræmmende billeder af nordtårnet i flammer, og mens jeg sidder klistret til skærmen, ser jeg pludselig et fly ramme det sydtårnet. Jeg bliver i tv-stuen resten af dagen.

Om aftenen er kasernen i forhøjet beredskab...

Hvad er din historie?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce