Connery

1000 musikere samles om at spille Foo Fighters.

Sådan får du dit yndlingsband til at spille i din by

Foo Fighters er et at de helt store rocknavne, og rundt i hele verden står fans i kø til udsolgte koncerter. Dave Grohl beviste fornyligt, at han er ægte ”Rock’n’Roll”, da han spillede en koncert færdig, trods et brækket ben. Dette viste en stor dedikation, en dedikation fans af Foo Fighters også har – i hvert fald i Cesena, Italien.

De italienske fans vil nemlig også opleve deres stjerne, og hvordan får man dette til at ske? Man kan sidde derhjemme og håbe, at bandet en dag lægger vejen forbi ens hjemstavn. Eller man kan samle 1000 musikere, og indspille et at bandets største hits. Det lyder som noget af en vanvidsmission, men ikke desto mindre er det realiteten. 

ANNONCE

En af frontløberne for projektet udtaler:

”Jeg har arbejdet på det her projekt i over et år. Jeg er vågnet hver morgen, og har tænkt på hvordan det skal lykkedes. 1000 personer, 1000 ”rockers” er kommet fra hele landet hertil, for deres egne udgifter, kun af én grund. For denne sang. Så vi vil spørge jer Foo Fighters: Kom og spil for os. Kom og spil en koncert for os i Cesena”

Om det vil lykkes at overtale Foo Fighters vides ikke med sikkerhed. Kigger man på deres twitter bruger, lader det dog til, at budskabet er gået rent ind i hjertet. Tweetet lyder ”Ci vediamo a presto, Cesena....  xxx Davide”, ved hjælp af mine italienske sproggaver (google translate), kan jeg informere at sætningen betyder  ”Vi ses snart, Cesena. XX David (David Grohl – for de langsomme)

10/10 Effort

ANNONCE
Se den fantastiske video her:
Del

Seneste nyt