Connery

10 vilde filmbokse

Er der dømt film, så lad der være film - her er en liste over de største box-sets nogensinde!

Har man bare lyst til at se eller gense en film, køber man blot en DVD eller Blu-ray og nyder godt af filmoplevelsen - er man derimod lidt mere i den nørdede ende og elsker extravagance omkring film-skiven, så er det en god idé at kigge med i denne liste.
10 vilde filmbokse
1) Harry Potter - Hogwarts replica
Med ca. 28 cm i bredde og 30 cm i højde er denne tro kopi af den velkendte magi rent guf for filmelskere, som ikke kan stå for den udseendesmæssige nydelse. Monstrummet blev udgivet i sammenhæng med filmen Harry Potter and the Half Blood Prince, men Warner Brothers havde alligevel et lille es i ærmet. Af fare for at Harry Potter-fans risikerer et mildt hjertestop, vil jeg alligevel informere, at der under slottets flotte porcelæns ydre befinder sig en handy skuffe, hvor filmene fra 1-6 befinder sig – samt, pladser til de på daværende tidspunkt kommende film. En tryllestav må du finde et andet sted (NEJ!, ikke den….).

Indhold:
Harry Potter 1-6 (Blu-ray)
2 ekstra pladser til Deathly Hallows 1-2

Pris:
3530 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
2) Harry Potter Wizard's Collection Box Set
Er du derimod mere til en helvedes masse bonusmateriale, samt en opfindsom indpakning af skiverne, er det denne fantastiske boks, du skal kigge nærmere på. Selve boksen er inddelt i et utal af opfindsomme rum, hvor der er gemt alt fra sindssygt mange filmskiver, et kort over Hogwarts, billeder og sketches fra filmene, merchandise og meget, meget, meget mere. Boksen kan samles til en praktisk firkant, men derimod udfoldes i al sin pragt, når man vil imponere pigerne(eller i hvert fald drengene fra Harry Potter-klubben…).
 
Indhold
Mega meget merchandise
31(!) DVD & Blu-ray skiver

Pris:
1580 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
3) E.T. The Extra-Terrestrial – Limited Edition
Det lille kække Reese’s Pieces-gnaskende rumvæsen kan man ikke få nok af. Denne boks giver dig desuden en minature-model af rumskibet fra filmen, samt en 44 siders bog med billeder, beskrivelser og historier fra filmen. Boksen indeholder dog kun én skive, men så får du til gængæld et frækkert af et rumskib til at stå på hylden.

Indhold:
E.T. Spaceship
Digibook
1 Blu-ray skive

Pris:
815 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
4) The Dark Knight Miniature Batpod Edition
Der er måske ikke så vildt meget spændende på denne udgivelse, men selve udseendet på boksen er virkelig awesome! Den forestiller en minature-udgave af Batmans modificerede motorcykel, og indeholder både The Dark Knight og en fed omgang bonusmateriale.
 
Indhold:
Verdens sejeste bogstøtte
2 Blu-ray skiver

Pris:
540 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
5) Jurassic Park Ultimate Trilogy – Limited Ultimate Collector's Edition
T-Rex er for awesome – og sådan er det bare. Denne boks giver udover alle tre film samlet også en lille troværdig model af den kæmpestore dinosaur, som virkelig sætter prikken over i’et. Desuden får du et særligt certifikat med som påpeger, at der ikke bliver udgivet noget lignende nogensinde igen – så op med kontanterne!
 
Indhold:
Tyrannosaurus Rex model
3 Blu-ray skiver
+ bonusmateriale

Pris:
550 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
6) The Big Lebowski – 10th Anniversary Bowling Ball Limited Edition
En af tidens fedeste indie-film har på denne boksudgivelse fået et cool design i form af en bowlingkugle, hvori DVD-skiven ligger samt en skive med bonusmateriale. Dog er det nok ikke så smart at prøve sig frem med den i bowling-hallen, men med denne krabat kan du forevige ’The Dude’ i dit hjem.

Indhold:
2 DVD-skiver

Pris:
450 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
7) Alien Quadrilogy Deluxe Alien Head Limited Edition Boxset
Er man en fan af Alien-filmene, skal man for Guds skyld få fingrene i denne boks. Selve boksen er formet som rumvæsenet aflange hoved, og i stedet for en eller anden upraktisk placering af skiverne, befinder de sig under et transparent cover i hovedet. Creepy, men helt igennem flot lavet!

Indhold:
9 DVD-skiver

Pris:
Udsolgt – men set af private sælgere til 1800 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
8) Alien Anthology Limited Edition Collector's Set With Illuminated Egg Statue
Er du mere til Blu-ray skiver og en lysende rumvæsen-puppe omfavnet af en alien? Så er denne boks lige noget for dig. Der er alle fire film i nyrestaureret udgave samt en god omgang bonusmateriale, mens selve boksen faktisk kan lyse i mørket – og så kan du enten bruge den som dørstopper eller en creepy natlampe.

Indhold:
6 Blu-ray skiver

Pris:
2260 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
9) I, Robot Deluxe Edition
Er du en detaljefreak, er dette her helt sikkert noget for dig! Indholdsmæssigt – not so much, men selve udførslen af kopien af robotten fra selve filmen er utrolig veludført og ikke mindst ufattelig cool at have stående.

Indhold:
2-3 Blu-ray skiver

Pris:
Udsolgt, men set af private sælgere til 2670 kr.
ANNONCE
10 vilde filmbokse
10) 4x Briefcase Box
Her har jeg valgt at bringe 4 samlingsbokse under ét, da de alle fortjener en plads. Ideen med at placere filmene i en veludført kuffert har været interessant i mange år, og her er de 4 fedeste af slagsen. Dog er The Avengers-boksen udsat på grund af en copyright-sag med et kuffertfirma.

Indhold:
Inception Case: 2 Blu-ray skiver + merchandise
Blade Runner Box: 5 Blu-ray skiver + merchandise
James Bond Complete Collection: 40 Blu-ray og DVD-skiver
The Avengers Collection: Ukendt
 
Pris:
Inception Case: Udsolgt, men set til 540 kr.  
Blade Runner Box: Udsolgt, men set til 950 kr.
James Bond Complete Collection: 1540 kr.
The Avengers Collection: Ukendt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce