Connery

10 film at glæde sig til i 2011

2011 byder på mange spændende film. Connery.dk har udvalgt 10 af dem.

10 film at glæde sig til i 2011

10:

Source Code


Siger navnet Duncan Jones dig noget? Sikkert ikke, men udover at være Davids Bowies søn, er han også manden bag en af 2010s bedste film, nemlig Moon. Denne gang er han kommet lidt mere ned på jorden og lader handlingen i sin nye film foregå ombord på et tog. Jake Gyllenhall spiller en soldat, der vågner op i en fremmed mands krop og opdager, at hans mission er, at forhindre en terrorist i at sprænge en bombe i toget.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

9:

The Girl with the Dragon Tattoo


Ingen ringere end David Fincher står bag dette remake af den dansk/svenske krimiserie. Det skal blive spændende, at se den stilbevidste Fincher, forvandle Stieg Larssons historie til en sand Hollywood thriller. Det kan kun gå bedre end med Nattevagtens amerikanske remake for, hvis der er noget Fincher kan, så er det at skabe uhygge.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

8:

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn


Steven Spielberg og Peter Jackson har slået hovederne sammen og adopteret Avatars motion capture teknik, til at skabe en trilogi om Tintin og hans eventyrlige liv. Det er sjældent, at Spielberg rammer ved siden af, så der er alt mulig grund til at se frem til en helt unik oplevelse, når Tintin rammer det store lærred senere på året.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

7:

Battle: Los Angeles


Traileren lægger op til et brag af en sci-fi/action film. Rumvæsner vil invadere jorden og menneskene går naturligvis til modangreb. Det er Independence Day, uden de platte jokes og klodsede rumvæsner. Men til gengæld massere af Alien carnage og storslået action sekvenser.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

6:

127 Hours


Den britiske Oscarvindende instruktør Danny Boyle er også tilbage og har kastet sig over en sand historie. Den handler om en bjergbestiger der bliver fanget under en klippeblok og må ty til desperate midler for at overleve. Oscartrommerne er allerede begyndt at buldre omkring filmen og ikke mindst filmens hovedrolleindehaver James Franco, der allerede er blevet nomineret til en Golden Globe for sin præstation.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

5:

Hereafter


Selveste Clint Eastwood har instrueret dette multi-plot drama om tre mennesker vis liv alle bliver berørt af døden, på hver sin måde. I USA er filmen allerede blevet udnævnt af nogle som årets bedste film. Alene traileren giver kuldegysninger og med Clinten bag roret, er Hereafter uden tvivl på listen over must see film for mig.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

4:

True Grit


Coen brødrene skuffer sjældent og når de kaster sig over Western-genren, til og med, med ”The Dude” aka Jeff Bridges i hovedrollen, så kan det ikke gå helt galt. Hvis Coen brødrene leverer den kvalitet, vi ved de er i stand til at levere, så er der måske en kommende western klassiker på vej.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

3:

Super 8


Hvis der er én ting JJ Abrams især er god til, så er det at skabe hype omkring sine projekter. Han gjorde det med stor succes med Cloverfield, og gør der nu igen med sin kommende sci-fi drama Super 8. Selvsagt er der ikke meget, at fortælle om filmen, da ingen ved noget om den endnu, men ud fra teaser-traileren at dømme kan du godt allerede nu lægge penge til side til en biograf billet.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

2:

Black Swan


Lige meget hvad instruktør Darren Aronofsky laver, så er det altid værd at se. Denne gang har han kastet sig over en thriller om to rivaliserende ballerinaer. Det lyder måske lidt tøset, men tilsæt en omgang overnaturlige hændelser og Aronofskys evne til at overraske og jeg garantere dig for, at Black Swan bliver en film du sent vil glemme.


ANNONCE
10 film at glæde sig til i 2011

1:

Tree of Life


Når Terrence Malick laver en film, hvilket heldigvis er oftere og oftere, så ved m,an at man vil få en helt speciel oplevelse. Malicks unikke fortælle stil og poetiske billedsprog er ren film magi. Filmen har været mere end 5 år undervejs med bl.a. Heath Ledger, Colin Farrell og Mel Gibson i hovedrollen, før Brad Pitt til sidst takkede ja. Hvis du kun skal se en film i 2011, så er Tree of Life et rigtig godt bud.


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce