Connery

10 fantastiske sequels til gode film

Der er også øjeblikke, hvor en efterfølger sidder lige i skabet!

Det kræver noget af en indsats at lave efterfølgere til kæmpesucceser, men det hænder, at efterfølgeren bliver mindst ligeså god eller faktisk bedre end etteren. Her er en liste over nogle af de fedeste efterfølgere i forskellige genre gennem tiden.
10 fantastiske sequels til gode film
10) X-2 

Fans ventede længe på at se X-mændene på det store lærred, og vores umættelige superhelte-lyst bliver fornemt stillet i den første film i trilogien.

Efterfølgeren var nærmest endnu bedre, da man blev suget endnu længere ind i universet og historierne, samt lærte endnu mere om vores fede superhelte/heltinder. Sprængfuld af action, dybdegående handling og ikke mindst en masse om Wolverine og hans awsomeness. 

Win: X-men (2000)

Dobbeltwin: X-2 (2003)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
9) Toy Story 2

Efterfølgeren til Pixars kæmpesucces, Toy Story, var intet mindre end fantastisk, og gav seeren den bedst tænkelige fortsættelse i historien om levende legetøj. Etteren er absolut den bedste på animationspunktet, men toeren har en smule mere interessant handling, og går i dybden med andet legetøj, nye vinkler og den stadigt fantastiske animation. At treeren så nærmest blev endnu bedre, er en helt anden snak. 

Win: Toy Story (1995)

Dobbeltwin: Toy Story 2 (1999)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
8) Sherlock Holmes - A Game of Shadows

Da vi første gang stødte på Guy Richies fortolkning af Sherlock Holmes-figuren, måtte man sgu tage hatten af for den opfindsomme, dystre og spændende vinkling af personen og dennes univers såvel som hyringen af, hvad der viste sig at være den perfekte mand til rollen, Robert Downey, Jr. 

Efterfølgeren til blockbuster-succesen gav grund til endnu et bifald, da handlingen sprænger grænserne fra etteren og hiver handlingen op på et højere plan. Sherlock er den samme, hvis ikke mere spændende og finurlig, og sammen med Watson giver de seeren et mysterie-eventyr, man ikke har set magen til i mange år. 

Win: Sherlock Holmes (2009)

Dobbeltwin: Sherlock Holmes - A Game of Shadows (2011)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
7) Jackass Number Two

De hjerndøde drenge sprang fornemt fra den grynede serie til det store lærred i etteren, hvor de fornærmede snobber og tilfredstillede drengerøve.
Toeren blev intet mindre end et kæmpeskridt op på et højere plan af sindssyge og morsomme stunts, da de alle havde følelsen af, at de burde gøre hele showet vildere for hver gang.

Man troede ikke, at det kunne lade sig gøre, men toeren er sprængfyldt med endnu flere klamme, sjove, vilde, sindssyge og grinagtige stunts, pranks og whatever, som med filmens store succes kun gav dem endnu mere blod på tanden efter flere hjernedøde eskapader.

Win: Jackass: The Movie (2003)

Dobbeltwin: Jackass Number Two (2006)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
6) Star Wars V - The Empire Strikes Back

George Lucas' uforglemmelige stjernekrigsfilm er en af tidens allerbedste film og kan uden problemer ses 30 år efter og helt sikkert også 30 år ude i fremtiden. Det var en film, som var svær at toppe, men det var no problem med mr. Lucas, da han smed toeren ud med en sådan slagkraft, at man sent skulle glemme filmoplevelsen. Universet er endnu mere vidtrækkende, personlighederne er ikoniske og uforglemmelige og historien er spot-on. Den hidtil bedste sci-fi film verden har set og en essentiel del af filmhistorien, som virkelig ændrede synet på film fremover. 

Win: Star Wars (1977)

Dobbeltpsykowin: Star Wars V - The Empire Strikes Back
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
5) The Godfather: Part II

Den ultimativt flotteste sequel nogensinde! Marlon Brando gav os en fantastisk gangsterhistorie i etteren og med sønnen (Al Pacino) på 'tronen' i efterfølgeren, er vi spændt for til en eminent historie om kriminalitet, familie, gangsterdrama og organiseret kriminalitet. Historien er så opslugende og spændende, da man ved siden af hovedhandlingen får et indblik i, hvordan faderens liv udviklede sig i den retning, som havde gjort deres syndikat muligt. En filmoplevelse, man aldrig nogensinde må snyde sig selv for!

Win: The Godfather (1972)

Dobbeltmegawin: The Godfather: Part II (1974)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
4) American Pie 2

Drengerøvene i etteren forsøgte at fjerne deres jomfrustatus på den mest morsomme, underholdende og crazy måde i highschool - i toeren genforenes gutterne i Stiflers (<3) sommerhus til en sommerferie med druk, damer og endnu flere pinlige oplevelser. Hvis man synes etteren var morsom og crazy tager toeren det hele et tak længere ud - bikinibabes, Stiflers mom, lesbians, sprut og druk - en sand cocktail for drengerøve!

Win: American Pie (1999)

Dobbeltwin: American Pie 2 (2001)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
3) Terminator 2: Judgement Day

James Cameron skabte et mesterværk med Arnold Schwarzenegger i rollen som den altødelæggende, menneskelignende robot i etteren. Sjældent har en efterfølger overrasket undertegnede så meget som denne gjorde, da den simpelthen er noget af det mest fantastiske man længe har set! Handlingen er så intens og underholdende, virkemidlerne er eminente, skuespillerne sidder lige i øjet, effekterne er awesome og selve filmoplevelsen er noget helt ud over det sædvanlige. Personligt er dette min 2.  yndlingssequel og en film, man aldrig kan få nok af at se. ever. 

Win: The Terminator (1984)

Dobbeltmotherfuckerwin: Terminator 2: Judgement Day (1991)
ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film

2) Iron Man 2

Robert Downey, Jr. er awesome - det er der ingen tvivl om. Hvad der heller ikke er tvivl om, er, at efterfølgeren til blockbuster-succesen, Iron Man, også er fantastisk! Når man ser Iron Man hoppe ud af et fly med ACDC i starten af filmen, ved man, at det bliver fucking fedt. Med sindssyge effekter, drengerøvselementer, en cool opgradering af jerndragten og Downey i topform, er toeren en fantastisk sequel, som får os til at glæde os endnu mere til 3'eren i 2013. Yeah!

Win: Iron Man (2008)

Dobbeltwin: Iron Man 2 (2010)

ANNONCE
10 fantastiske sequels til gode film
1) The Dark Knight

Christopher Nolan står bag tidens allerbedste trilogi! Etteren var en fantastisk historie om Batmans begyndelse, mens toeren hiver handlingen op på så episk et niveau, at man ikke kan andet end være tryllebundet til handlingen. Heath Ledger er bjergtagende i rollen som The Joker, handlingen er uhyre gennemtænkt samt djævelsk spændende og action-delen såvel som effekterne sidder lige i skabet. Absolut undertegnedes favoritsequel, og generelt bare en af de allerbedste film til dags dato!

Win: Batman Begins (2005)

Dobbeltepiskfuckingcrazywin: The Dark Knight (2008
ANNONCE



Hvilken sequel foretrækker du?

Del

Seneste nyt

Annonce