Connery

10 dos and don’ts på Netflix i august

Streaming-nyheder til sensommeren.

Netflix er den mest populære streaming-tjeneste i Danmark, og det skyldes uden tvivl det enorme udbud af forskellige film og serier. Det kan dog være en krig at finde frem til, hvad man bør se – og med nye titler hver uge og måned, så bliver det ikke ligefrem nemmere. Vi har kigget lidt på Netflix’ releaseplan for august og givet dig et hurtigt overblik over, hvad du bør se – og en lille serviceorienteret påmindelse om, hvilke du bør styre uden om!

ANNONCE
10 dos and don’ts på Netflix i august
10 dos and don’ts på Netflix i august

Film og serier du skal se

Archer – Sæson 8

Yndlingsagenten i animationsverdenen er tilbage med en ny sæson – mere upassende end nogensinde på nye missioner!

Premiere: 01/08/17

Sully

Fantastisk fortælling om den heroiske pilot Chesley Sullenberger, der, trods sin heltemodige indsats, hvor han reddede samtlige 155 passagerer på et defekt fly, blev kastet ind i et retskaos. Man tvivlede, om han fulgte den rigtige protokol, og om han egentlig kunne være vendt tilbage til lufthavnen frem for at lande på havet og ødelægge flyet. Fantastisk fortælling skruet genialt sammen af instruktør Clint Eastwood, en rørende Tom Hanks og en forfriskende nede-på-jorden-fortælling frem for en kliché druknet i amerikansk patriotisme.

Premiere: 09/08/2017

The Walk

Hvis der er noget, Robert Zemeckis er god til, så er det at skrue en feelgood-film sammen med nærmest eventyrlig virkelighed. The Walk er hans seneste skud og fortæller historien om linedanseren Philippe Petit – filmen kigger på hans livsudvikling i kontrast til hans udvikling fra at gå på line mellem to lygtepæle til at bevæge sig på line mellem de to skyskrabere Twin Towers. Rørende, visuelt imponerende og ganske seværdig.

Premiere 11/08/2017

ANNONCE
10 dos and don’ts på Netflix i august
10 dos and don’ts på Netflix i august

American Horror Story – Roanoke (Sæson 6)

Den mystiske horrorserie er nu klar på de danske medier med sin sjette sæson, der følger den mytiske fortælling om Roanoke – en gruppe kolonister i 16-tallet, som forsvandt sporløst. Serien giver sin fiktive, gyseragtige teori om, hvad der skete med folket. Serien er i de seneste sæsoner blevet meget, meget mærkelig – så det er ikke her, du skal springe ind i universet som rookie, selvom det er bygget som antalogi. Men fans bør tjekke den ud!


Premiere 16/08/2017

Marvel’s The Defenders – Sæson 1

Hvis du har fulgt med i Marvels seneste forsøg på at skabe et serieunivers sammenflettet med flere superhelte, så er du klar til denne kulmination – serien samler Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist og Daredevil i noget, der godt kunne ligne lidt af en bingewatcher.


Premiere 18/08/2017

Death Note

Adam Wingard er kendt for at lave nogle ganske interessante film om mystik og spænding såsom The Guest og V/H/S. Nu har han kastet sig over en serie, som følger en studerende, som falder over en notesbog. En bog som har evnen til at slå dem ihjel, hvis navn man skriver i bogen. Det kunne godt lyde lidt som et interessant thriller-grundlag med moralske overvejelser, magtspænding og hormonelt forstyrrede teenage-situationer.

Premiere 25/08/2017

Disjointed (sæson 1)

Med store succeser såsom Breaking Bad og Weeds om good guys turned drugdealers, er det passende at Netflix laver deres egen af slagsen. Denne gang med Kathy Bates i front som den famøse Ruth Whitefeather, som rekrutterer sin søn og hans venner til sit marihuana-apotek. Konceptet er komedie-orienteret, så den kommer selvfølgelig til at hælde mere mod Weeds end Breaking Bad. Vi håber på en morsom, skæv fortælling!

Premiere 25/08/2017

ANNONCE
10 dos and don’ts på Netflix i august
10 dos and don’ts på Netflix i august

Film og serier du IKKE skal se

Here Comes the Boom

Kevin James har haft sin storhedstid i Kongen af Queens, og jeg indrømmer da gerne, at jeg ikke er typen, der zapper væk, når gode gamle Doug popper op på skærmen. Men hans seneste kreationer såsom Paul Blart, Drengerøve 2 og selvfølgelig Here Comes the Boom er desværre noget rod. En highschool-lærer forsøger at tjene penge til bevarelsen af sit fag ved at lære MMA. Den forsøger at være en feelgood-underdog-film, men bliver en triviel størrelse med platte jokes og lidt for meget fokus på forældet falde-på-halen-komik.

Premiere: 12/08/2017

Storks

Normalt er jeg en fortaler for animationsfilm, men denne nye kreation er lidt af en skuffelse. Instruktør Nicholas Stoller har forsøgt at lave en synergi mellem hans normale drengerøvshumor og en barndommelig tilgang til animationsfilmen, men resultatet bliver en handling, der ikke rigtig ved, hvor den skal hen. Plottet er kedeligt, elementerne er trivielle og filmen forsøger at pakke en masse småelementer ind i hovedhandlingen, som aldrig rigtig kommer til sin ret.

Premiere 20/08/2017

The Mist (sæson 1)

De fleste husker nok Frank Darabonts film The Mist fra 2007, som fortalte Stephen Kings roman på det store lærred. Filmen fokuserede på en mystisk tåge, som omsluttede byen og indeholdte en række blodtørstige væsner. Filmen fungerede til dels på grund af en god klipning, storytelling og et forfriskende take på konceptet. Serien derimod dvæler mere ved horror-delen af det og den mystiske tåge tager for meget fokus i forhold til karakteropbygning og storytelling.

Premiere 25/08/2017

ANNONCE
Del

Seneste nyt