Connery

1. december [Connerys Pakkekalender]

Klik her for at åbne dagens låge! Gennem hele december giver vi gaver væk - i form af en helt ny konkurrence hver eneste dag op til jul! Der er præmier for over 25.000 kroner!

Hohoho! Så er kanen ankommet!

Gennem hele december giver vi gaver væk - i form af en helt ny konkurrence hver eneste dag op til jul! Vi har samlet præmier for over 25.000 kroner!

Hver dag kan du gå ind og tilmelde dig kampen om dagens gave. Yes, du hørte rigtigt - hver dag åbner vi for en ny låge - Så husk at tjekke ind!

Vi lægger hårdt ud med dagens kalendergave:

ANNONCE

Dagens Gave: Et Sony A5100 Digital kamera. Værdi: 5199,- kroner

1. december [Connerys Pakkekalender]

Præmiebeskrivelse:

Bag 1. kalenderlåge gemmer sig et Sony A5100, der udmærker sig ved skarpe billeder i lav belysning, vipbar skærm til selfies og indbygget Wi-Fi. +16-50 mm elektrisk zoomobjektiv.

Kameraet er et "fast hybrid" og altså en slags mellemting mellem et kompaktkamera og et digitalt spejlrefleks. 

Det er udstyret med en stor 24,3 megapixel Exmor senor, kan optage full-HD video, og har en skærm der kan vippes 180 grader, så man forholdsvis ubesværet kan tage gode billeder fra svære vinkler, og selfies...  Der er endda blevet plads til Wi-Fi og NFC. 

Du kan blive endnu klogere på kameraet på Sonys hjemmeside.

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herinder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.10. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce