ZAGG Power Amp 6

Powerbank med intelligent devicegenkendelse

23. februar, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi har stadig ikke nået et punkt, hvor vores smartphones holder størm i evigheder, og derfor er powerbanks en tilbagevendende gadget, som vi bare ikke kan undvære. 

Der er mange virkeligt dårlige produkter derude, men for alle de dårlige produkter, er der også gode. 

Et af de mærker, der formår at bringe kvalitet til kategorien, er ZAGG. 

 

ZAGG er en elektronikproducent, der har specialiseret sig i tilbehør til smartphonemarkedet, ud over power banks, er de også leveringsdygtige i skærmbeskyttelse, bluetooth headphones og iPad keyboards, men det gemmer vi lige til en anden gang. 

 

En uge med vandreture i bjergene, satte for alvor nødvendigheden for power banks på prøve for mig. Jeg havde et bredt udvalg af power banks med til test, og en af dem der stod ud blandt flokken, var ZAGG Power Amp 6. 

Power Amp 6 er en 6.000 mAh powerbank, der leverer strøm nok til over to fulde genopladninger af en iPhone. Men der sker mere end bare et direkte tradeoff af energi. ZAGG har nemlig puttet en 'Quick Chip Technology' i devicet. Det betyder at powerbanken lynhurtigt genkender hundredevis af devices, og automatisk leverer den hurtigst  mulige opladning til hver specifikation. 

Læs mere om ZAGG Power Amp 6 på zagg.com

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen