Connery

Windows 10: Det nye Windows afsløret

Gratis opgradering, Holografiske briller, Xbox One-gaming på din tablet og en 84" Surface, med 4K.

Windows præsenterede her til aften deres nye styresystem; Windows 10.

Det blev ud over den obligatoriske snak om styresystemet, til en præsentation af nogle ret interessante features, heriblandt Xbox One gaming på dine Windows-devices og Microsoft HoloLens.

Nu kommer Windows 10, og den savnede startmenu er tilbage. En god nyhed for mange - men formentlig en overflødighed for folk der har Windows 8.1. (Hvis du er interesseret kan du allerede nu teste beta-udgaver af Windows 10 af, gratis)

Det nye styresystem bliver en gratis upgrade, for alle brugere der har Windows 7, 8 og 8.1, det første år af styresystemets levetid. Vi mangler stadig en udgivelsesdato, men forvent: Efterår 2015.

ANNONCE

Features

Multiplatform: Mulighed for samme platform over alle devices.

Stemmestyring: Cortana er din nye talende assistent, ved at tale med hende, kan du styre dit Windows på tværs af devices. Cortana filtrerer dine kommandoer efter dine præferencer, og bliver klogere på dig med tiden.

Universal Apps: Basisprogrammer der er universelle for PC, Tablet og Smartphone. Det kommer til at indbefatte Office-pakken. Officepakken bliver gratis over tablets og smartphones. (Hej recent documents, nå det var der I gemte jer!

Ny browser: Microsoft tager livet af Internet Explorer! Ny browser: Codename Spartan! En af de spændende features i browseren, er en indbygget notatfunktion. Man kan tage notater direkte i websitet, og gemme dem som screendumps

ANNONCE
Windows 10: Det nye Windows afsløret

Windows Holographic + Microsoft HoloLens

Det her er svært at beskrive, så derfor er I nød til at se denne video, det er rent Minority Report.

Hologram support bliver universelt for Windows 10, og vil kan derfor understøttes af alle devices.

Microsofts udbyggede model af augmented reality, fokuserer på forbrugeren, fremfor eksempelvis konkurrenten Google, der i sidste uge offentliggjorde at de droppede consumermarkedet for deres Google Glasses. 

Det ses også tydeligt i Mirosofts præsentationsvideo, hvor fokus blandt andet ligger på underholdningsapps, kreativitet, spil og film.

ANNONCE
Microsoft HoloLens

Gaming

Xbox App: Med Windows 10 bliver det muligt for spillere fra PC og Xbox at spille i samme univers. Cross-platform-gaming, yes sir! 

Gennem app'en kan du snakke fra din PC, med dine venner der gamer på Xbox Live. Ud over det, handler det i det store hele, om at du kan dele dine ting fra, og med konsollen, gennem din PC, i Windows 10.

DirectX12: DirectX12 trækker meget mere igennem, end DirectX11, på samme hardware.

Xbox One Stream-gaming: Hvis du har en Xbox One, kan du streame dit gameplay, live, gennem dit windows device. Så du kan have Xbox kørende i stuen, og spille dit spil gennem den windows-tablet i sengen.

ANNONCE

Microsoft Surface Hub:

84" 4K display, med integreret Surface maskineri. Med touch.

Windows 10: Det nye Windows afsløret
Del

Seneste nyt

Annonce