Connery

Win-win-win day

De fleste kender det. Det er ikke alle dage der er helt lige gode. Nogle er bedre end andre. Og så er der de dage, som man aldrig glemmer.

Sådan en dag havde den 21-årige Jack Woodward fornyligt. En af de helt gode dage, som han nok sent vil glemme.

Efter at have spillet på LeoVegas nye Live Casion blev Jack udtrukket til en helt gennemført luksus rejse til Italien med to overnatninger på det prestigefyldte femstjernede hotel St. Vincent Resort og Casion. Men det var langt fra det eneste. Som en del af præmien blev den unge Jack hentet i en LeoVegas Lamborghini i lufthavnen af den professionelle skiløber Jon Olsson. Og som om, at det ikke var vildt nok, blev Jack fløjet i en helikopter over Monte Cervino. Præmien inkluderede også en gevinst på 10.000 € som Jack skulle spille på rouletten hvor han skulle satse hele beløbet på rød eller sort.

Præmien havde allerede gjort Jacks dag en helt del bedre end alle andre gode dage. Turen over de smukke bjerge, det luksuriøse hotel, en tur i den vildeste Lamborghini og ikke mindst mødet med Jaks helt store sports helt Jon Olsson. Så hvad kunne gøre dagen bedre? Det skulle da lige være, at fordoble sin gevinst.

Da Jack sætter sig ved bordet sammen med Jon Olsson er der ingen tvivl om, at næverne sidder uden på tøjet. Rød eller sort. Kvit eller dobbelt.

Jack satser de 10.000 € på rød, og roulettens hjul bliver sat i gang. Hele bordet venter spændt og følger kuglens rotation i fælles tavshed. Lige indtil kuglen lander – som Jack forud så, på rød. Det helt rigtige sat gør på få et sekunder dagen endnu bedre. Der bliver skålet i champagne rundt om det grønne bord. Han fordobler sin gevinst og kan foruden en uforglemmelig dag også tage 20.000 € med hjem.

Dagen havde allerede budt på nogle helt vilde oplevelser for den kun 21 årige – og måske var det svært at forestille sig, at dagen kunne blive meget bedre. Og som Jon Olsson siger, gik dagen fra, at have været en win-win day, til at være en win-win-win day.

Jack havde aldrig tidligere spillet på online casion, men udtrykker sin glæde ved at have valgt at spille på LeoVegas i et interview på http://calvinayre.com/

”Jeg har aldrig tidligere spillet online casion, men jeg er virkelig glad for, at jeg valgte LeoVegas nye spil. Jeg har virkelig nydt, at spile på deres Live Casion og jeg vil helt klart spille der igen i fremtiden”.

Hos LeoVegas er man glade for, at kunne give Jack en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du også har fået lyst til, at prøve kræfter med LeoVegas Live Casion kan du besøge sitet her https://www.leovegas.com/da-dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce