Warner Bros vil lave et reboot af The Matrix

Er det virkelig nødvendigt?15. marts, 2017 - kl. 10:12
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi lever i sandhed i alderen af reboots. Det understreges med en stor tyk streg, ved seneste nye fra Warner Bros-lejren, hvor de planlægger at lave et reboot af The Matrix. 

Sådan lyder det i hvert fald ovre på Hollywood Reporter, der har fået nyheden fra troværdige kilder. Ifølge samme kilder, er der interesse i Michael B Jordan i en af hovedrollerne (Morpheus eller Neo?). I instruktørsolen, lyder det indtil videre til at det bliver Zak Pen, manden bag X-Men: Last Stand, og helt ude er Warchowski brødrene, der skrev og instruerede den originale trilogi. 

Det er produceren bag de første film, Joel Silver, der har gjort tilnærmelser til Warner omkring potentialet for et reboot af franchiset. 

Det helt store spørgsmål er, om tiden overhovedet er moden til et reboot? De orignale film holder stadig vand på alle mulige måder, og det bliver en svær succes at overgå - eller for den sags skyld at matche. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen