Vind Warcraft: The Beginning og komplet WoW-sæt

Flere Warcraft goodies!

24. oktober, 2016 - kl. 12:00
Forfatter: Connery.dk


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

En af årets mest ventede fantasyfilm: Warcraft: The Beginning er endelig klar til hjemmebiografen. Selvom filmen fik en blandet modtagelse på de vestlige markeder, viste den sig at ramme helt plet, ved langt størstedelen af universets fans, så fanservice er helt sikkert i top. 

"Warcraft er en fantastisk fantasy-film. Det er ikke kunst, det er underholdning - og det er på et højt blockbusterniveau. Warcraft er en god film, men for fans er det en fantastisk film, og fra mit ståsted som gamer, skal den have fem ud af seks stjerner. Og kender du ikke universet, vil den gerne snige sig op på en 4/6 bedømmelse. " - Connery anmeldelse

 

Hvis du endnu ikke har set filmen, eller virkelig trænger til at gense den, har vi skruet en lækker lille konkurrence sammen. 

Warcraft trailer
Del videoen med dine venner

Præmiepakken består af følgende: 

  • Warcraft: The Beginning - BluRay
  • World of Warcraft startersæt boks.
  • World of Warcraft Legion - Collector's Edition ( Spil, Art book, Behind-the-scenes Blu-ray/DVD, CD soundtrack, Legion musemåtte)

Ovennævnte er præmiepakken, der tildeles den første i lodtrækningen, af rigitge besvarelser for nedenstående spørgsmål. Vi trækker derudover 2 ekstra vindere af Warcraft: The Beginning Blu-ray. 

Konkurrencen løber frem til den 31. oktober klokken 16, vindere får besked på e-mail. 

Tilmeld
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Connery.dk Følg på: Facebook Instagram Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen