Connery

[VIND] Tivoli Audio med trådløs streaming

Stol ikke på os, stol på dig selv...

[VIND] Tivoli Audio med trådløs streaming
Vi modtager hver eneste dag henvendelser fra virksomheder, som gerne vil have deres produkter anmeldt, omtalt og forherliget. Det samme har vi fået fra Tivoli Audio, som med deres radioklassiker nu streamer musik trådløst.

Som noget nyt vil vi i stedet prøve at lade dig, eller i hvert fald en tilfældig læser, fortælle os om dine oplevelser med produktet - og bedst af alt, så du kan få lov til at beholde radioen bagefter! Du får naturligvis helt frie hænder til, at skrive hvad du vil, og for at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående formular!

Og så lidt om maskineriet:

Man kan nu nemt afspille musik direkte fra sin mobiltelefon, computer eller tablet på den nye Tivoli Audio. Har du allerede en radio, kan du få en Bluetooth-reciever og forbinde dit musikbibliotek trådløst - men ikke nok med det! Når du først har forbundet enhederne trådløst, fungerer radioen nemlig som en højtaler. Det betyder, at dine gæster også kan streame musik fra deres mobiltelefoner, og at I har mulighed for at lytte til alverdens internetradiostationer, fx via Tivoli Audios egen gratis app med forbindelse til 100 af de bedste radiostationer.

Det er altså slut med ledninger og adaptere, der ligger og roder og forstyrrer lydbilledet. Og PAL BT er bygget med en unik FHSS-teknologi, der sikrer minimal forstyrrelse fra andre trådløse enheder. På trods af radioens kompakte design har radioen en Bluetooth-rækkevidde på mindst ni meter, og når du indstiller radioen til AUX/BT for at aktivere Bluetooth-funktionen, kan den huske op til otte parrede enheder.

Lyden i Tivoli Audio har vi tidligere beskrevet her, så der er noget at se frem til i den nye Bluetooth (BT) version!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce