Connery

Vind The Hateful Eight-præmiepakke

Tarantinos ottende film up for grabs

Hvis man skal nævne instruktører, som virkelig har sat sit præg på filmhistorien, så kommer man uomtvisteligt forbi Quentin Tarantino. Med sin blodige, snedige, skarpe og ikke mindst sprudlende underholdende genistreger såsom Pulp Fiction, Kill Bill, Inglourious Basterds og Django Unchained gennem tiden, er han en instruktør, man altid holder et vågent øje med.

Hvis du ikke nåede at se Quentin Tarantinos 8. film, The Hateful Eight, eller bare har lyst til at tæske den i gennem igen, så har du nu muligheden for at vinde et eksemplar på Blu-ray. 

ANNONCE
Vind The Hateful Eight-præmiepakke

Vi har fået fingrene i 10 stk. 2-disc special edition Blu-ray-eksemplarer, men hvis du kigger efter noget lidt mere interessant, så har vi med lidt hjælp fra Scanbox krydret hovedpræmien lidt mere. Førstepræmien løber med en vinylplade med det originale soundtrack til filmen, som gennem Ennio Morricones episke kreationer løb med årets Oscar for bedste score. 

ANNONCE
Vind The Hateful Eight-præmiepakke

1. præmie:

1 stk. Groove Rejsegrammofon (Værdi: 979 kr,-)

1 stk. The Hateful Eight Vinyl-LP (Værdi: 200 kr,-)

1 stk. The Hateful Eight Blu-ray (Værdi: 249,00 kr,-)

2-10. præmie:

1 stk. The Hateful Eight Blu-ray (Værdi: 249,00 kr,-)

Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at udfylde formularen herunder. Vi kører konkurrencen indtil d. 4. maj kl 12.00, hvor vinderne vil blive kontaktet pr. mail. Du må kun deltage én gang. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce