Connery

Vind et eksemplar af bogen Star Wars år for år: En visuel krønike

Et musthave for Star Wars-fans!

Er du den ultimative Star Wars-fan, eller vil du bare gerne lære lidt mere om, hvad der stod bag hele den episke rejse med George Lucas og Star Wars? 

Så har forlaget Alvilda svaret til dig i form af den fantastiske bog Star Wars™ år for år: En visuel krønike.

Bogen giver et enormt stort indblik i, hvilke tanker og idéer der lå bag selve skabelsen af Star Wars-universet, med kontrast til datidens verdensbillede. Gennem en lang rejse fra de foregående år til den første film 1977 til reaktionen på Star Wars VII: The Force Awakens kommer man på en fyldestgørende opdagelsesrejse gennem billeder, noter, breve, tekster og alverdens elementer fra start til slut. 

Bogen er lidt af en kraftkarl 324 sider og en pris på 499,95 kr., så hvis du ikke var så heldig at få bogen under juletræet i '16, så har du nu mulighed for at vinde en ekstra gave til den kedelige januar måned.

Som et lille ekstra krydderi kan du også vinde Star Wars - Rogue One - Ultimativ illustreret guide, som kommer direkte fra trykken!

ANNONCE
Vind et eksemplar af bogen Star Wars år for år: En visuel krønike
Vind et eksemplar af bogen Star Wars år for år: En visuel krønike

Konkurrence

1. præmie: Star Wars™ år for år: En visuel krønike (Værdi 499,95 kr.)

2. præmie: Star Wars - Rogue One - Ultimativ illustreret guide (Værdi 299,95 kr.)

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at udfylde formularen herunder. Konkurrencen kører til og med d. 10. januar kl. 12.00. Du kan deltage én gang. Vinderen bliver kontaktet på mail!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce