Connery

Vind en omgang Erdinger øl + Glas [Konkurrence]

Hvis ikke du kommer til Oktoberfest - Må Oktoberfest komme til dig

Vind en omgang Erdinger øl + Glas [Konkurrence]

Folkefest, tyrolermusik og tysk øl i lange baner. Oktoberfesten, der skydes i gang allerede i september, er blevet meget populær i hele Europa, hvor millioner af mennesker nyder festlighederne i de to uger, som festtraditionen står på. De fleste forbinder oktoberfesten med Bayern, hvorfra den da også stammer.

Traditionen går langt tilbage

Den første oktoberfest blev således holdt i 1810 for at fejre Bayerns kronprins Ludwigs giftemål med prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausen. Grundlaget for oktoberfesten startede egentlig som et hestevæddeløb, som fandt sted foran Münchens bymur i forbindelse med brylluppet. Man gentog festlighederne de følgende år og udvidede med tiden festen ind i september, fordi vejret var bedre dér til at sidde i de udendørs ølhaver. Og allerede i slutningen af det 19. århundrede udviklede oktoberfesten sig til det, vi kender i dag med dens tyrolerkostumer, lederhosen, tyske sange og øl serveret i literglas.

Meget af den øl, der drikkes til oktoberfesten, bliver brygget på Erdinger Weissbräu, som er et tysk bryggeri, der er verdenskendte for deres weissbier. Bryggeriet ligger i byen Erding i Bayern, og blev grundlagt i 1886. Med en årlig produktion på mere end 1,53 millioner hektoliter er det verdens største hvedeølsbryggeri, som desuden er familieejet af familien Brombach.

ANNONCE
Vind en omgang Erdinger øl + Glas [Konkurrence]

Konkurrence

Men hvis du ikke selv har tid til at tæske en Okoberfest i kalenderen, får du nu muligheden for at vinde et kit, så du selv kan lege oktoberfest.

Vi har fået 2 x Oktoberfest-kits, der bl.a. indeholder: 6 Erdinger Weissbier, ølglas, oplukker, ølbrikker, flag og guirlander. De barmfagre skænkemøer, må du selv skaffe.

Alt du skal gøre, er at udfylde konkurrencemodulet herunder. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce