Connery

Vind en luksusradio til Fars Dag

Øje for detaljen og kvalitet for kenderen: DAB Radio fra Pure.

Det er altid svært at finde ud af, hvad man skal give manden der har alt - meeen, det kunne jo være sådan en DAB-radio, der efter FM-radioens snarlige dødsstød er aktuel som aldrig før.

Pure Evoke D6
Pure Evoke D6 er en af de absolut bedste DAB-radioer på markedet. Hvad angår både lyd, design og funktionalitet hører radioen til i luksusklassen. Radiomarkedet bevæger sig sikkert mod det digitale DAB-signal, og i dag findes der en DAB-radio i mere end hver tredje danske hjem. Pure er kendt som DAB-pioner, og tager med Evoke D6 endnu et skridt for at udradere de traditionelle HIFI-anlæg, som længe har været en fast bestanddel af de fleste danske hjem. 


Det elegante egetræsdesign er ikke udelukkende for syns skyld, men er nøje udvalgt på grund af dets unikke akustiske egenskaber. Den indbyggede Bluetooth kan med et trylleslag forvandle radioen til en trådløs Bluetooth-højtaler med stereo, hvorfra du kan afspille musik direkte fra din telefon eller tablet. Du kan forhåndsindstille op til 30 af dine favoritstationer, og de indbyggede timers og alarmer betyder, at den både kan bruges som køkken- og vækkeur.

Værdi: 1.899 kroner

ANNONCE

Sådan deltager du i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen om den lækre radio, skal du blot svare på spørgsmålet i formularen herunder. Vinderen findes ved lodtrækning på Fars dag, d. 5. juni kl 12.00. Vinderen kontaktes umiddelbart herefter på mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce