Vincent F. Hendricks [Månedens mand]

Professor i formel filosof, optaget i kraks blå bog som 40-årig og nu foreviget på Connery.dk i en selvironisk og humoristisk vinkel uden hold i virkeligheden!1. marts, 2012 - kl. 21:58
Forfatter: Jakob Neua


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Månedens mand: Vincent Hendricks
...Vincent er ambassadør for velgørenhedsprojektet Youmeshopping.dk, og i den gode sags tjeneste lykkedes det os, at lokke ham ud I en iscenesat uvirkelig opstilling, som er så langt fra den virkelig Vincent, og som tager lidt gas på fordommen om, at filosofi er støvet, kedeligt og oppe i skyerne.

Vincent er en mand, som gerne ser Angel Heart, har en diffus musiksmag, elsker New York og godt kan lide Cosmo’s (selvom det lidt er en tøsedrink). Læs med og se vores interview.

At Vincents indlæringskurve i folkeskolen var så jævn, at hans morfar en overgang troede, at drengen var sinke. Eller at hans gymnasietid var en forfærdelig tid med rige folks dumme unger, hvor Vincent gik fra klasselokale til klasselokale uden at tale med nogen. Det er nok ikke det, de fleste vil forbinde med den karismatiske professor i formel filosofi.

Vincent kender du blandt andet fra programserien Gal eller Genial på DR2, som klummeskribent for dagbladet Ingeniøren og som debattør i diverse debatprogrammer. Men vidste du at Vincent, som ung, oplevede det vilde natteliv i New York med alt fra limousiner til fest med designerdrugs hos en af datidens hotteste fotografer?

Støt en god sag hos:: Youmeshopping.dk
Tøj: Narremissen.dk
Foto: Christian Grüner
Makeup: Sascha Christensen
Idé: Jakob Neua Nørgaard
Assistent: Zaynab Naji
Modeller: Camilla, Vicki Nielsen, Sofia Jammello og Sandra Bennetzen

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Jakob Neua Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen