Connery

Victorinox Air Boss Titanuim

En limiteret homage til armbåndsurets fødsel

Med kun 250 tilgængelige globalt har Victorinox Airboss Titanium Limited Edition været en af de mest eftertragtede ur modeller fremvist hidtil ved dette års internationale ur-messer. Designet sender tankerne tilbage til armbåndurets indtog og den vigtige rolle, som det spillede i banebrydende luftfart. Navnet er hentet fra driftsdirektøren ombord på et US Navy hangarskib – en såkaldt ”Air Boss” – som afgør hver eneste start og landingstid.

Uret er konstrueret i titanium, og præcis ligesom inden for flyindustrien er præcision en vigtig faktor, en kvalitet som også er i overensstemmelse med Airboss Titanium, som har en sandblæst grå urskive, hvor viserne er letlæselige.

24-timers visningen er trykt i rødt på bunden i ridsefri og tredobbelt safirglas med anti-reflekterende effekt. Den 42 mm mellemstore urskive er lavet i sandblæst titanium, hvilket giver en mat og stilren effekt. Remmen er i vegetabilsk indfarvet læder med et eksklusivt quiltet mønster, som er at finde på flere af Victorinox urene fra efterårskollektionen, Modern Crafted.   

Airboss Titanium LE lanceres til august og koster 11.290 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce