Connery

Verdens ondeste spil har fået udgivelsesdato

Er bare et af emnerne, i denne uges OneTake ...

Det er OneTake som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen der er gået. Vi har besøgt Polen hvor der blev afviklet VM i "World of Tanks". Fin afvikling, men manglende opbakning?

Se også: Verdensmester - World of Tanks

Spilfirmaer verden over, har forlængst fundet ud af, at der er en masse penge i, at sælge ekstra indhold til spiludgivelser. Konceptet møder kritik fra en af branchens egne. Hvad synes du om muligheden for køb af ekstra indhold? Verdens "ondeste" spil har fået udgivelsesdato - Både værter og flere af jer, der ser med, har en masse forskellige meninger, blandt andet om hvorfor "Hatred" er mere ubehageligt end for eksempel "GTA".

Se også: Interview med en af folkene bag Hatred

Spil-tjenesten Steam, har haft en kaotisk uge med flere kontroversielle beslutninger, der har medført stor kritik. Vi følger op på begivenhederne.

Læs også: Gabe Newell svarer på kritik

Det kommende Call of Duty: Black Ops 3, ligner alle mulige andre spil, der er dog en chance for, at spillet kan slippe afsted med at være en copycat. Værterne er mildest talt begejstrede over nyheden om samarbejdet mellem Telltale Games og Marvel, men fuldstændig uenige om hvilken Marvel figur, der skal være omdrejningspunkt - Hvem synes du?

Læs også: Marvel vs. Telltale

Brugeraktivitet: Der er kommet bud på hvilket skateboardspil, der er det bedste, hvad "Ugens OneTake gemik" skal være. Spørgsmål om blandt andet early acces spil og en ny seer i billederammen, skal det være dig næste uge? Så meld dig til i Pixel.tv FB gruppe. Blandt denne uges udgivelser finder vi; State of decay og Omega Quintet. I "Den Røde Kuffert" en kommende udgivelse, der har været længe undervejs. Når man stikker snuden frem, må man forvente både ris og ros. I sidste uge kom der en bemærkning om, at værterne var idioter, men også hipsters? Det har den grafiske afdeling naturligvis haft sjov med. God fornøjelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce