Connery

Verdens første og eneste certificerede præventions-app

The Femtech revolution!

Der er vist ingen af os, der kan være i tvivl om, at teknologien udvikler sig med lynets hast. Der sker noget nyt hele tiden, og sommetider kan det være svært at følge med. Men hvis jeg skal give dig ét godt råd, så er det at sætte begrebet Femtech bag ørene. En teknologi, der er henvendt til kvinder. Men faktisk også lidt til dig. For hvis du er i et fast forhold, og din kæreste er, som kvinder er flest, så er jeg ret sikker på, at hun på ingen måde er fan af at tage p-piller. Og hvis I som par er, som par er flest, så er I heller ikke særlig stor fan af kondomer, vel? 

Nej, det tænkte jeg nok, men der er jo nok en grund til, at I bruger prævention, så det må ses som et nødvendigt onde, som man finder sig i.

Lige indtil nu. For takket være Femtech findes der nu den første certificerede app som fødselskontrol. Ja, der findes jo en app for næsten alting, så hvorfor ikke en app som prævention?

Appen hedder Natural Cycles og fungerer ved at måle kvindens cyklus. Alt, hvad kvinden skal gøre, er at måle sin temperatur om morgenen, indtaste den i appen, hvorefter den vil give dig en rød eller en grøn dag. Er den grøn? Så kan I knalde løs uden beskyttelse. Er den rød? Så er der ingen sex, medmindre du overgiver dig til et kondom. 

Og hvis du synes, det lyder for godt til at være sandt, så må du altså tro om igen - den ér god nok. Og ifølge Dr Elina Berglund, co-founder og CTO Natural Cycles, er dette kun begyndelsen. 

Tech & information is the future of women’s health and contraception. Better insight means women can be empowered to take control and self-manage their health, fertility and future with more choice

Så hvis din kæreste er træt af p-pillerne, så er det her da en mulighed.

Men du skal nok ikke lige give hende det i gave til hendes fødselsdag. Den må i hvert fald stå for din egen regning!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce