Connery

Verdens første fungerende hoverbike ligner en drøm og et mareridt på samme tid

Den fungerer, men gad vide hvad sikkerhedstilsynet siger?

Af en eller anden grund, vil mennesket bare gerne flyve, og helst på så mange måder som muligt. 

Vi har for længst arbejdet os forbi hoverboards, det er nemlig slet ikke realistisk nok at få dem til at virke, med vores nuværende teknologi. Så lad os kigge på flyvende motorcykler i stedet: Hoverbikes. 

Det russiske firma Hoversurf har for nyligt afsløret videooptagelser af deres bedste forsøg til dato. I virkeligheden har det ikke meget med en 'bike' at gøre, da det i sagens natur er en menneskebærende drone, men det skal selvfølgelig ikke dræbe det fede sci-fi udtryk!

Hoverbiken har fået navnet SCORPION (cool!) og det er et et-sædet luftfartøj, der i følge virksomheden genfinder kunsten i flyvning og svævning, via en hi-tech quadcopter løsning. Hoverbiken er elektrisk, og man har bogstaveligt talt kombineret et motorcykelsæde med en drone. 

Virksomheden har endnu ikke været ude og fortælle om sikkerhedsreglerne for fartøjet, men vi er ret sikre på, at der i disclaimeren skal stå noget lignende: Vi tager ikke ansvar for afsavede ben og andre lemmer, som følge af (u)forsvarlig føring af SCORPION. Men fedt ser det ud!

ANNONCE
SCORPION Hoverbike

Kilde: Hoversurf.com

Del

Seneste nyt

Annonce