Connery

Verdens dyreste kartoffelchips koster 380 kroner for 5 styk - og de er udsolgt

Hvis du ikke lige ved, hvad du ellers skal bruge dine penge på..

Er det bare mig, eller er der noget med, at chips bare altid smager af en mere? Det er, som om at hånden bare mekanisk kører fra skålen til munden, og på mindre end 10 minutter er skålen tom, og det eneste, man tænker på, er, at man da godt lige kunne spise et par stykker mere. Right?

Derfor kunne jeg heller aldrig finde på at smide 380 kroner efter 5(!) chips. Chokolade? Så kunne vi da snakke om det, men chips? Man kan jo nærmest ikke nå at tygge på dem, inden de er væk igen..

Ikke desto mindre er det netop, hvad verdens dyreste chips koster. Det svenske ølfirma St. Eriks har lavet chips fra udvalgte håndplukkede mandel kartofler fra en bjergside i Ammarnäs. Chipsene er krydret med matsutake svampe fra de svenske skove, dill fra Bjäre Peninsula, trøffel tang fra Faroe Islands, Leksand løg og India Pale Ale Wort.. 

Og det lyder da alt sammen meget godt, og på trods af den meget høje pris, blev chipsene da også udsolgt med det samme, men jeg sidder bare tilbage og tænker.. hvad er der nu i vejen med sour cream and onion? 

ANNONCE
Verdens dyreste kartoffelchips koster 380 kroner for 5 styk - og de er udsolgt
Del

Seneste nyt

Annonce