Connery

Vavuud - Legetøj for vindentusiaster?

.. og kitesurfere og andet godtfolk

Vavuud - Legetøj for vindentusiaster?
Vavuud - Legetøj for vindentusiaster?
Vavuud er altså en ret speciel lille gadget, for målgruppen til den er måske ikke lige den største herhjemme. Vavuud er noget så unikt som en vindmåler der bruges sammen med din smartphone.

Hvorfor?
Hvis du er afhængig af vindens styrke, er det ret smart at kende lidt til den, her og nu. Hvis man er på et øde sted, hvor internetforbindelsen er ringe, og man ikke lige kan tjekke nettet for de seneste målere, så er det unægteligt smart at have sin egen måler med. Og Vavuud fylder ikke meget.
ANNONCE
Hvordan?
Du får en propel, der plugges i 3,5mm jack indgangen på din smartphone; iPhone eller Android. Herefter holder du måleren op mod vinden, og den lille rotor begynder at spinne. Disse rotationer bliver på magisk (magnetisk) vis, samlet op af Vavuud app'en, der ud over at give dig din egen aktuelle måling, også viser seneste målinger rundt omkring i landet. neat.

På redaktionen var vi ret forbløffede over at den lille måler, som bare har en plastik-dims man putter i smartphonen, faktisk kan vise real-time tal på skærmen - some kind of wizardry! Men hey, det er kanonsmart!
ANNONCE
Vavuud har en vejledende pris på 299,-
App'en er gratis på alle platforme


Anvendelse:
·         Vaavud vindmåleren er til dato anvendt i 100 lande verden over af alle med interesse i vind og vejr
·         Sportsfolk i luften og på vandet er blandt de primære brugere; bl.a. paraglidere, kitesurfere, windsurfere, sejlere, roere og tilmed ballonskippere
·         Vejrentusiaster har let og hurtigt adgang til de lokale vindforhold og andres målinger
·         Blandt brugerne er også personer med interesse for drageflyvning, fjernstyrede fly og droner

Du kan læse meget mere om Vavuud her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce