Connery

Valentinsgave til hende

Den klassiske, den kreative eller den, I kan bruge sammen

Valentinsdag er nær. Uanset om du er fan eller ej, er en gave altid rart. Det synes din kæreste sikkert også. Om den skal falde på selve dagen eller ej er helt op til dig. Vi har samlet lidt inspiration til den perfekte valentinsgave til hende, uanset om det skal være den klassiske, den kreative eller den, I kan bruge sammen. 

Den klassiske

ANNONCE
Valentinsgave til hende

Hunkemöller // Clean // Sloan Sable 

Undertøj. Kliché? Måske, men vi kommer ikke udenom, at undertøj er en klassisk valentinsgave. Vi ved alle, at undertøj kan være en farlig gave at give, men der er jo heldigvis den mulighed, at du lige kan lure i hendes undertøjsskuffe, inden du begiver dig ud i butikken. Så slipper du for febrilsk at stå og fægte med armene, imens du siger "hendes bryster er ca. så store her!" Forhåbentlig kender du efterhånden din kæreste så godt, at du ved, om hun vil være tilpas i en rød body som ovenstående, eller om du skal satse på det klassiske sorte. 

ANNONCE

Parfume. Endnu en klassisk gave, men også en der er (næsten) 100% tilfredshedsgaranti på. Din kæreste har sikkert en yndlingsduft, som hun ønsker sig igen og igen, og du vil derfor ikke blive upopulær, hvis hun får en ekstra til sit lille lager. Er du modig, kan du også vælge en duft, du selv synes om, og så nævne for hende, at den duft minder dig om hende - det giver pluspoint på kontoen! 

ANNONCE

Smykker. Diamonds are a girl's best friend. Så simpelt kan det siges. Smykker holder altid, og smykker fra ens kæreste ér altså ekstra specielle. Smykkerne bliver symbol for et minde om dig, som hun kan kigge tilbage på hver dag. Pladderromantisk? Sikkert. Men hun vil elske dig for det!

Den kreative

ANNONCE
Valentinsgave til hende

Coolstuff.dk // Qualy // Coolstuff.dk

Snug Rug Deluxe. Nok noget nær den mest usexede gave, du kan give din kæreste. Nogensinde. Men alligevel tør jeg godt anbefale den. Der er nemlig så mange piger, der er nogen værre frossenpinde! At putte sig under et tæppe er rart, ja, men det er ikke særlig praktisk, hvis du skal arbejde, måske lige tjekke Instagram eller vigtigst af alt: spise! Og hey, det er i hvert noget, hun vil huske dig for!

ANNONCE

Nøgleholder. Er hun typen, der altid smider sine nøgler væk? Slå to fluer med ét smæk og giv hende noget praktisk og sødt. Det er ikke sikkert, hun kommer helt op at ringe over den her gave, men det er tanken, der tæller, og hun vil helt sikkert sætte pris på, at du tænker på hende. Tip: Går hun overdrevet meget op i valentine og har meget høje forventinger, så er det nok ikke den helt rigtige gave til hende.. 

ANNONCE

Massagerobot. Er du træt af altid at give din kæreste massage? Så er valentine den perfekte anledning til at give hende en massagerobot. Måske ikke den mest åbenlyst romantiske gave, men en lidt mere underspillet, praktisk, 'det-er-tanken-der-tæller' slags gave. Og så er det jo faktisk også lidt en gave til dig selv! 

Den, I kan bruge sammen

ANNONCE
Valentinsgave til hende

Lust.dk // Summerbird // Smartbox

Sexspil. Det er jo valentine. Der findes massevis af forskellige sexspil, så der skulle gerne være noget til alle typer, uanset om det skal være stille og roligt, eller I kaster jer direkte ud i noget lidt mere hardcore. Der er noget for enhver smag! Eller måske er der noget sexlegetøj, du/I længe gerne har villet prøve; hvis ikke til valentine, hvornår så? 

ANNONCE

Chokolade. Den her er også ret klassisk, men alt efter hvem du er kæreste med, er der ret stor sandsynlighed for, at du også får noget ud af gaven. Denne æske er perfekt til valentine, da det er en tapasæske med to stykker af hver. Det kan selvfølgelig også være, hun spiser hele æsken selv, men hey, så blev hun da nok glad for gaven! 

ANNONCE

Oplevelser. Der findes massevis af forskellige oplevelsesbokse derude, som er den perfekte gave til en kæreste. Du kan købe en boks til noget, I kan lave sammen, som kan give jer dejlige minder, eller du kan købe en forkælelsesboks til hende alene. Uanset er jeg ret sikker på, den nok skal skabe lykke!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce