Connery

Uppermost - Evolution [Anmeldelse]

Det er ikke til at sige hvorfor franskmænd er så gode til at lave elektronisk musik. Daft Punk, Justice - Uppermost

4 ud af 6 stjerner
Uppermost - Evolution [Anmeldelse]
Der er et eller andet ved den måde de her fransk mænd sampler og producerer elektronisk musik på. Den 14. april udkom det sjette album fra Uppermost: Evolution. 

Han har en meget klar stil og ligger rigtig tæt op at Justice med hensyn til de soundmæssige træk. Deres main synthisizere ligner utroligt meget hinanden, men Uppermost er dog mere synth drevet.
ANNONCE
Overordnet er Evolution blevet til et godt album. Der er en gennemgående rød tråd som forbinder sangene, men alligevel er de forskellige. Man gennemgår en rutsjetur fra halv dystert, tungt synth drevede beats til super funky samplede sange som man ikke kan lade vær med at rokke med til. 

Hvis du er til den mere funky del af albummet er "Closer to You", "Fly" og "Always Begin" noget for dig. Lækre beats, fede samples og alle sammen rigtigt godt mixet. 
Er du derimod til den lidt tungere ende af spectrumet, frygt ikke! "Format Funk", "Breaking Time", "Side Effects" og "Last Code" lader dig ikke hænge. Der er godt tryk på med distrotet synth og masser af stortromme kicks.

"Back to Basics" har et godt mix af det hele og med "Left Unsaid" til slut får pladen en god afrunding
ANNONCE
Man kan ikke gå galt i byen med dette album - velproduceret og velmixet. Uppermost har fået lavet et fedt album med god variation imellem numrene og med lækre melodier, især "Closer to You" svinger maks! Det kan diskuteres hvorvidt han bliver ved med at nyskabe sig selv, hvilket hver musiker burde ved hver ny albumudvigelse, men stilen holder og det samme gør den hos Daft Punk og Justice.
Alt i alt, et godt album: 4/6

Wanna have a good time? Bring Uppermost's Evolution!

Hold det funky folkens ;)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce