Connery

Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3

Det Asiatiske Auschwitz

Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3
Vi har tidligere taget jer med ind bag murene i det gudsforladte Carandiru fængsel, hvor voldtægter og AIDS var de mindste problemer fangerne havde.
Vi åbnede dørene for Byberry sindssygehospital og førte jer ind i de asbestfyldte celler, hvor tortur og vanrøgt var det eneste de indsatte kendte til.
Ondskabsfulde handlinger få mennesker nogensinde ville kunne forestille sig, og slet ikke forholde sig til, er hvad der definerer disse verdens værste steder.
 
Moder natur har flere gange gjort det klart for os mennesker, at vi totalt er i hendes nåde, og når det kommer til stykket, så har vi bare at smide bukserne, bukke os forover og føle hendes vrede.
Og for at sikre sig vi ikke glemmer hvem der bestemmer, sender hun os indimellem små reminders om sin magt.
 
Hvor de fleste mennesker ser sygdomme og tænker ”hvordan kan vi helbrede denne?” findes der mennesker, der ser sygdomme og tænker ”hvordan kan vi isolere denne og bruge den som et våben?”. Denne artikel omhandler sidstnævnte personer (hey, hvad havde du forventet?)
 
Vi lægger igen vores sjæl til side og træder tilbage i tiden, ind i Unit 731.
ANNONCE
"””Du er velkommen til at blive til middag””" - Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3 "””Du er velkommen til at blive til middag””"

Hvad er det?

I 1940 da Japan overtog det norlige Indokina, overtog de også et forskningscenter for epidemier. De ændrede navnet til Epidemic Prevention and Water Purification Department of the Kwantung Army, men for dem der kendte til de frygtelige eksperimenter, der forgik bag murene, var det bedre kendt som Unit 731.
Det lange navn var intet andet end et dække for, hvad der i virkeligheden foregik på stedet, ligesom facaden, der lignede et almindeligt savværk, bare var endnu et dække for at undgå offentlighedens opmærksomhed.

Personalet omtalte mennesker der blev sendt til Unit 731 som ”logs” eller træstammer fordi.. fuck empati.
 
Unit 731 bestod af 150 bygninger og havde 8 inddelinger.
 
Unit 731 blev styret af general og læge Shiro Ishii der på ”åbningsdagen” gjorde det klart, at selv om en læges mission er at gøre de syge raske, ville han og hans personale gøre det præcis modsatte og gå imod alle principper lægevidenskaben har.
 
Hvad gjorde de så helt præcist? De eksperimenterede med biologisk krigsførelse.
Eftersom at formålet var at udvikle bio-våben, der skulle bruges imod mennesker, var den mest simple løsning at eksperimentere på mennesker.
ANNONCE
Afbilledet: Ikke forsøgs rotter. - Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3 Afbilledet: Ikke forsøgs rotter.

Hvorfor ville du ikke derind?

"Jeg skar ham op fra brystet til maven, og han skreg og hans ansigt var helt fordrejet i smerte. Han lavede disse utænkelige lyde, han skreg så grueligt. Men så stoppede han endelig. Det var alt sammen dagligt arbejde for kirurgerne, men det efterlod virkeligt et indtryk på mig, fordi det var min første gang."

- Kirurg på Unit 731 om at skære en mand op uden bedøvelse.
 
Blev man sendt til Unit 731 var det et bizart lotteri af grufulde skæbner, der ventede en.
Alt fra dissektion til våbentestning. Ud af de estimerede 3000 mennesker, der blev eksperimenteret på i Unit 731 var der ikke én eneste overlevende.

Der foregik alverdens slags eksperimenter på fanger, nogle med medicinske formål andre med sadistiske formål.
 
Bakterieeksperimenter
Fanger blev injiceret med kolera, syfilis og andre dødlige kønssygdomme, enten igennem en kanyle eller igennem voldtægter foretaget af lægerne selv.
Lopper blev avlet og inficeret med pest, hvorefter selvsamme lopper blev overført til fangerne, for at se hvor hurtigt pesten ville sprede sig.
Syge fanger blev desuden sat i rum med raske fanger, for at observere, hvor hurtigt de forskellige sygdomme kunne formere sig og slå de smittede fanger ihjel.
 
Unit 731 havde stor succes med især pest-lopperne og brugte dem også senere som våben. Det er estimeret at 400.000 kinesiske civile døde af pest, spredt af japanske hærenheder på Shiro Ishiis ordre.
ANNONCE
Shiro Ishii: Made in Japan. 100 % evil. - Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3 Shiro Ishii: Made in Japan. 100 % evil.
Dissektion eksperimenter
Som det indledende citat antyder var personalet på Unit 731 ret aktive med deres skalpeller og dissektioner var en stor del af ”forskningen”.
Det var nødvendigt for lægerne at kunne åbne op og kigge ind i deres ofre, for at se hvilke konsekvenser sygdommene havde.
Shiro Ishii havde dog en klar regel om, at man ikke kunne se de fulde effekter på en bedøvet fanget. Der var derfor ingen fanger, der blev bedøvet.
 
Raske fanger, der endte på operationsbordet, kunne se frem til forsøg, der ville få fyren fra Human Centipede til at måbe i foragt.
 
Fanger fik amputeret raske lemmer, der så blev overvåget for at studere forrådnelsesprocessen, og hvor længe en fange ville overleve med store blodtab.
De amputerede lemmer kunne blive syet fast andre steder på kroppen, af grunde uvist for ikke-sindssyge mennesker.
Hele eller dele af organer ville blive fjernet, enten til studier eller bare for at se, hvor længe et menneske kunne overleve uden sin mave, hud eller andre livsvigtige organer.
 
Våbentest eksperimenter
De mere konservative våben havde også en plads blandt rædslerne i Unit 731.
Ønskede en soldat at tjekke skarpheden af sin sabel, kunne han frit afprøve den på en fanges hals.
Der blev desuden eksperimenteret med hvor stor skade en granat ville gøre på mennesker fra forskellige afstande. Det samme gjaldt for flammekastere.
ANNONCE
"””Ja, det her er tæt nok p唔" - Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3 "””Ja, det her er tæt nok p唔"
Sennepsgas blev også brugt imod fangerne. Sennepsgas.. den gas Hitler nægtede at bruge fordi den var for inhuman. Hitler!
 
WTF-eksperimenterne
Vi er ikke læger her.. men at injicere hestepis i et andet menneskes nyre kan ikke have nogen medicinske effekter?
Fanger blev udover det injiceret med luft, saltvand og dyreblod.
De blev begravet levende, brændt levende og sultet ihjel.
Placeret i kæmpe centrifuger og centrifugeret til døden indtraf. Hængt op og på hovedet indtil de kvaltes.
Fanger blev anbragt i højtrykskamre, til de bogstavligt talt eksploderede.
ANNONCE
Super. Jeg havde alligevel ikke brug for at sove i nat.. - Unit 731 - Verdens Værste Steder Part 3 Super. Jeg havde alligevel ikke brug for at sove i nat..
Unit 731 var en velbevaret hemmelighed efter krigen sluttede og stedet lukkede ned. Der undersøges stadig den dag i dag hvilke forfærdeligheder der fandt sted på dette asiatiske Auschwitz. Den japanske regering benægter stadig eksistensen af Unit 731.
Med hensyn til Shiro Ishii og hans folk, så blev de skænket immunitet af den amerikanske regering, hvis de overdrog deres forskning i biologisk krigsførelse.
Ingen af de ansvarlige for disse krænkelser mod menneskeheden har nogensinde stået til ansvar for deres handlinger og mange af dem fik en succesrig karriere inde for medicin.
Shiro Ishii døde i sit eget hjem af kræft i halsen. Han udviste aldrig nogen form for anger for sine handlinger.

Afsløringerne af de eksperimenter, der havde foregået her og bl.a. i nazi-Tyskland, var med til at en sammenslutning af læger i 1964 udfærdigede den såkaldte Helsinki-deklaration, der skulle fungere som et sæt af etiske principper for eksperimenter på mennesker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce