Connery

Ugens spilnyheder

GTA V, Call of Duty Black Ops 3, Uncharted, m.m.

Det er OneTake, som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. PlayStation folket og fans af Uncharted venter på; The Natahn Drake collection, men hvorfor er PS Vita titlen The Golden Abyss ikke at finde i Nathan Drake samlingen.

Læs også: Hvor er Golden Abyss

Der er lagt op til, at historien i det kommende Call of Duty: Black Ops 3, er mere dyster og måske ikke så lige til, som tidligere spil i CoD serien, men er det overhovedet vigtigt med en historie? Teemo, kalder ugens udskydelse for årets udskydelse?

Læs også: Ugens blog - De sorte får

VM i League of Legends er i fuld gang, hvad er forventningerne til årets Worlds? Rockstar games, der står bag Grand Theft Auto, har endnu en gang brugt Big Foot i GTA.

Læs også: Big Foot i GTA

Der er nyt fra Pixel.tvs egne rækker, blandt andet om vores kommende YouTube Academy og en opfordring til at komme med jeres mening, så vi kan bruge det til at guide andre; Hvad synes Pixels? F.eks. lige nu om FIFA 16.

Konkurrence: Vind biografbilletter

Det handler selvfølgelig også i høj grad om input fra jer, der ser med. I denne udgave vener vi nogle af de kommentarer, der kom til emnet; Børn og kodning. Der er også et godt spil-tip fra en seer, gør opmærksom på et fint lille spil, der findes på Steam. Et opråb til #PixelArmy om at give kærlighed til en person, der har brug for et virtuelt kram, fra en gruppe af mennesker, hun nok ikke forventer det fra. Smid et like og et <3 her Har du eller kender du en, der har en spilkarakter Look-alike? Det kan være indbringende. Ugens udgivelser, byder blandt andet på NBA 2K16 og LEGO: Dimensions

Konkurrence: Vind LEGO: Dimensions

Under udsendelsen sker der i øvrigt noget uventet, der får det hele til at gå i stå for et øjeblik. Pinligt eller sjovt? God fornøjelse ...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce