Connery

Ugens Gadget: Libratone Zipp

Trådløs lyd er kommet for at blive - denne gang i utrolig lækker indpakning.

5 ud af 6 stjerner
Masser af farve på drengen - Ugens Gadget: Libratone Zipp Masser af farve på drengen
Danske Libratone laver trådløse højtalere af høj kvalitet og med fokus på lækkert design.
Oprindeligt er deres produkter udviklet med Apple i tankerne, men med udbredelsen af Android devices, har deres produkter altså nu også fået DLNA understøttelse - Ja tak, siger android-fandrengen!

Libratone Zipp er en trådløs, bærbar højtaler. Med fokus på design og tilpasselighed har Libratone fået en kæmpe legeplads i verden. 
Det er nemt at blive grebet af begejstring når man står med noget nyt legetøj i hånden, og det er en fornøjelse at pakke en Libratone højtaler ud. Der er nemlig kræset en del for at indpakningen kan matche indholdet, og det fungerer meget godt...

Lige for en enkelt gangs skyld har jeg været nødsaget til at læse brugsanvisningen inden jeg har taget et produkt i brug. Den trådløse højtaler vil nemlig rigtig gerne sættes op på mit trådløse netværk, noget der blandt andet kræver at jeg installerer en app på min smartphone.
Det skal siges at jeg har testet højtaleren med et Android device. Men altså, jeg tænder højtaleren, indstiller den til opsætning, så logger jeg på højtalerens netværk med min mobil, hvorfra jeg ved hjælp af Libratone-appen installerer Zipp på mit hjemmenetværk.
Nu kan jeg afspille musik fra min anroid ved hjælp af DLNA/Throw og fra Windows Media Player ved hjælp af funktionen 'afspil til: eksterne medieenheder'. Great succes! 

Men hvordan fungerer det når man skal have højtaleren med ud, væk fra hjemmenetværket? Jo, så connecter man bare sit device direkte til Zipp igen, den er hurtigt omstillet fra en opsætning til den anden, ved et tryk på en knap.
ANNONCE
Ugens Gadget: Libratone Zipp
Simpel betjening - simpelt design. - Ugens Gadget: Libratone Zipp Simpel betjening - simpelt design.
Højtaleren styres fra knapperne omkring den lille fugl på toppen. Tænd/Sluk, volume op/ned. Ganske simpelt - Hvilket nummer du hører? Styrer du fra dit device. På bagsiden af højtaleren kan du tilslutte USB og jack-stik, og det er også her man vælger om højtaleren er i opsætningsmode, AurPlay eller Wireless.

Zipp har en god og fyldig lyd hele vejen igennem, og selvom højtaleren er lille og rund spreder den faktisk lyden overbevisende godt. Jeg har ikke oplevet et eneste udfald i lyden, og det er uanset om man kører på stikkontakt eller batteri. Det er et kæmpe plus at de trådløse funktioner ikke kun virker med Apples produkter, men nu også er blevet åben for de andre platforme - Ihvertfald når man ser at Android hele tiden sætter sig tungere på markedet. 

Udskiftelige covers i uld gør det muligt at tilpasse sin Libratone til omgivelserne. Der følger tre covers med i pakken når man køber en Zipp speaker, og derudover kan der tilkøbes ekstra farver hvis man ønsker det. Det er så super smart fordi det er en billig og let måde, at gøre et forholdsvis eksklusivt produkt endnu mere tilgængeligt. 
Højtaleren er 26 cm høj og 12,2 cm i diameter - den har altså en størrelse hvor der stadig kan laves lyd men samtidig gør den nem at transportere rundt, ved hjælp af læderstrappen på bagsiden af højtaleren.

Libratone Zipp er en lækker lille højtaler, der gør sig rigtig godt i køkkenet, på kontoret og hvor ellers du mangler god lyd uden at skulle spille hele huset op. Det lækre design og farvemulighederne gør at den passer ind, næsten hvor som helst. Zipp's design virker rigtig robust.Og da der ikke skal sidde en iPhone docket fast på den, virker det også meget mere oplagt at kunne tage højtaleren med i hånden, med mobilen i lommen. Mon ikke vi kommer til at se Zipp som en del af de faste accessories i parken, når det gode vejr forhåbentlig snart kommer?

En ting jeg rigtig godt kunne tænke mig til Zipp? Et cover i et andet materiale end uld, et materiale der er modstandsdygtig overfor en tur på stranden. Make it happen, someone!
ANNONCE
Navn: Libratone Zipp
Vejl. Pris: fra 2.990,- kr
Tech: Trådløs højtaler med fullroom teknologi
Input: AirPlay, DLNA, USB afspilning med ipod, og 3,5 minijack til analog afspilning.
Strøm: Batteri: op til 8 timer med kabel / 4 timer wireless. 
Forstærker: 60 Watt total, 2.1 stereo system med Fullroom DSP system.
Frekvens: 60 - 20.000 Hz
Max output: 96 dB SPL/1m
Materialer: Håndtag i læder og covers af italiensk uld.
Medfølger: Poweradapter, 3 ekstra covers, Manual og Quick guide.
Producentens Hjemmesidehttp://www.libratone.com/zipp/intro/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce