Connery

Ubisoft præsenterer stærkt spillineup

Ubisoft havde deres tur i E3 spotlightet sent i aftes. Det spotlight udnyttede de, til at præsentere at af deres skarpeste spillineups i nyere tid. 

Nyhederne bød blandt andet på et frækt Mario crossover med Ubisofts 'Rabbids'-franchise - til Nintendo Switch. En kombineret adventure-combat-platformer til såvel Nintendo som Rabbids-fans. Mario Rabbids:

ANNONCE
Mario Rabbids: Kingdom Battle

Skull & Bones, et voldsomt flot spil, der udforsker de taktiske udskejelser, fra piraternes storhedstid - I bund og grund et strategisk omgang sænke slagskibe, krydret med 'Pirates of the Caribbean'-agtig grafik, fantastisk grafik og stemningsfyldte piratviser.

Skull & Bones - Cinematic Trailer

Just Dance springer vi let henover - selvom det helt sikkert har sin faste fangruppe - et sted lidt væk fra vores interessefelt. 

Til gengæld bliver der et lille guldkorn af et mobilspil, i form af South Park spillet South Park: Phone Destroyer, der taget udgangspunkt i gutternes Cowboys vs. Indians. 

ANNONCE
South Park: Phone Destroyer

Dernæst blev det til en ekspansion for det herlige sne- og x-sport-tunge STEEP, der tager det adrenalinpumpende sportsspil til de olympiske vinterlege i PyonYang 2018. 


 

STEEP: Road to the Olympics Expansion

En af højdespringerne i det stærke udbud, Far Cry 5 - som vi så første trailer til for 14 dage siden 

Den måske fedeste nyhed - selv med Assassin's Creed Origins in mente, er Beyond Good and Evil 2, der finder sted i et surrealistisk fremtidigt univers, hvor dyr og mennesker er lige veludviklede, om end noget mere hårde i munden, end i de traditionelle disney-settings, vi normalt ser den slags. Det er svært at forklare hvad spillet egentlig er, og du er bedst tjent med bare at tjekke traileren ud , lig her:

ANNONCE
Beyond Good and Evil 2
Del

Seneste nyt

Annonce