Connery

Uber lukker for kørsel i Danmark

Slut med Uber everywhere

Disrupt or die? 

Sådan lyder spørgsmålet i mange forskellige brancher, og nye innovative virksomheder har givet den ene mavepumper efter den anden, i en lang række etablerede brancher. Det samme har Uber gjort, omend på en noget mere utraditionel måde herhjemme i Danmark. 

Der har længe hersket en generel offentlig opfattelse om at taxa-selskaberne herhjemme har arbejdet i kraft af meget monopol-lignende tilstande. En tilstand, der har gjort at branchen i en lang årrække har hvilet lidt for hårdt på laurbærbladene, i stedet for at følge med udviklingen, og skabe øget digital brugervenlighed på samme linje som mange andre brancher. Og lige præcis i brugervenligheden havde Uber noget at byde ind med, da de gik ind i Danmark. Det skabte en masse polemik omkring manglende skatteoplysninger, og debatten har været højlydt og indebrændt herhjemme. 

Med vedtagelsen af en ny taxalov, der blandt andet stiller krav om sædefølere og taxametre, har Uber Danmark i dag meldt ud, at de stopper driften fra den 18. april. 

Det betyder dog ikke et det er helt game over for Uber i Danmark endnu, de beholder nemlig et 40-mand stort udviklingshold i Aarhus, der skal arbejde med fortsat udvikling af teknologier og platforme for Uber i hele verden. 

Meget kan man sige, men man må håbe, at de etablerede selskaber ikke falder tilbage i deres lidt for afslappede spor, bare fordi deres største trussel er forsvundet. Vi vil stadig have en bedre brugeroplevelse. 

Indtil da - hvis du skal nå at 'Uber Everywhere' herhjemme, ja så har du til den 18. april, at udleve den drøm. 

ANNONCE
Uber Everywhere
Del

Seneste nyt

Annonce