Connery

TV-tip: Shark Week

24-timers haj haj haj underholdning. We love it.

TV-tip: Shark Week

Fascinationen for hajer vil ingen ende tage, her på redaktionen. Det er ret godt dokumenteret af både den gamle chefredaktør, og af løbende haj-shaming (bare rolig, det er kærligt ment) artikler fra undertegnede. 

Derfor er vi selvfølgelig nødt til at gøre jer opmærksomme på, at vi faktisk har gang i en af årets bedste tv-uger: Shark Week!

ANNONCE
TV-tip: Shark Week

Discovery Channel fyrer op under Shark Week for 28. gang. Hele ugen er proppet med stærkt tv om nogle af havets mest fascinerende skabninger!

I ‘Island of the Mega Shark’ følger vi tre hajeksperters jagt på nogle af verdens største hvide hajer, og I ‘Monster Mako’ udstyrer forskere en Mako haj med et kamera for at få adgang til hidtil usete observationer af dens mystiske liv.

I fan-favoritten ‘Alien Sharks’ begiver en forsker sig ned i de dybeste og mørkeste afkroge af verdens have for at fange nogle af verdens mest sjældne hajer på film.  Der er hajer på programmet 24 timer i døgnet, så ryd kalenderen, fyld køleskabet og smæk benene op – det bliver helt sikkert j’awsome!

Med programtitler som: Air Jaws Apocalypse, Alien Sharks, Zombie Sharks, Bride of Jaws, Sharkzilla og Super Predator er der i den grad lagt an til underholdning på første klasse. 

duunnn dunnn... duuuunnnn duun... duuunnnnnnnn dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dunnnnnnnnnnn dunnnn.. (Jaws temasang)

ANNONCE

Ugens highlights:

ALIEN SHARKS

I den tredje dokumentar om de populære ‘Alien Sharks’ begiver en forsker sig ned i de dybeste og mørkeste afkroge af verdens have for at fange nogle af verdens mest sjældne hajer på film. Udstyret med den nyeste teknologi kommer han helt tæt på nogle af planetens mest sjældne og fascinerende hajer.

Programmet har premiere på Discovery Channel d. 4. august kl. 21.00

NINJA SHARKS

Havet er et ubarmhjertigt sted fyldt med rovdyr der kun har én ting for øje: overlevelse. I toppen af fødekæden huserer seks hurtige og drabelige hajer. Disse listige dræbermaskiner driver rovdrift på deres bytte med unikke jagtevner, som gør dem til de mest frygtede rovdyr på planeten.

Programmet har premiere på Discovery Channel d. 6. august kl. 21.00

RETURN OF THE GREAT WHITE SERIAL KILLER

Siden 2008 er Surf Beach i Californien hvert andet år i oktober måned blevet udsat for hajangreb. Nu nærmer endnu et efterår sig, og spørgsmålet er, om det er den samme haj, der er skyld i angrebene? Kan man bruge DNA til at finde den fem meter lange dræber?

Programmet har premiere på Discovery Channel d. 8. august kl. 21.00

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce