Connery

Tusser i fængslet

Tattoo-fan? Verdenskendte artister rammer landet i weekenden

Er du blevet prikket af en hidsig nål, eller sådan noget?

Hvis du interesserer dig for tatovering, er der ihvertfald et spændende event på plakaten i kommende weekend. Det drejer sig om tatoveringsmessen Prison Ink, der foregår fra 27.-29. marts i Fængslet Horsens.

ANNONCE

Den første udgave af tattoo-festivalen Prison Ink finder sted fra d. 27-29 marts i Fængslet i Horsens. 100 tatovører fra hele verden rejser til byen for at vise at tatovering er kunst i høj klasse og udstille det mest sublime i permanent kropsudsmykning udført direkte på huden

Fængslet i Horsens vil summe af lyden af tatoveringsmaskiner, når Prison Ink slår dørene op for den første udgave af tattoo-festivalen, der kommer til at foregå i de unikke og historiske rammer bag fængslets tykke mure og tremmer. Det gamle Horsens Statsfængsel er i dag museum, hvor de gamle celler og bygninger årligt besøges af flere tusindvis gæster. Det er i disse rammer at tatovørerne vil arbejde i både arrestens celler, den gamle sygeafdeling og andre lokaler og skabe kunst på kroppen på kunder og publikum, der kommer til festivalen. Der vil også være musik fra lokale hip hop bands, tattoo-konkurrencer, graffitimalere, udstilling af amerikanerbiler og meget mere i det store gårdmiljø i Fængslet. Prison Ink bliver også en enestående mulighed for at se Fængslet indefra for publikum og for tatovørerne bliver det en oplevelse udover det sædvanlige at arbejde i de usædvanlige rammer. 
Til Prison Ink kan man som besøgende få lavet sin drømmetatovering af nogle af de dygtigste i verden. Der kommer tatovører fra Argentina, Spanien, Tyskland, USA, Polen, Rusland, Sverige og mange andre lande. Man skal dog huske at booke tid forud hvis man vil sikker på at få tid hos netop den tatovør, man mener skal lave et motiv på ens hud for altid. Tatovørerne arbejder også med walk-in på messen, hvor man kan gå direkte fra gaden og ind og få lavet en tatovering.

ANNONCE

Er det lige noget for dig? Læs mere her: PrisonInk.dk

Del

Seneste nyt

Annonce