Connery

Tre musthaves for mænd

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

At være mand i vores nymoderne samfund er ikke altid en dans på roser. Der popper konstant forventninger og krav op, og det kan til tider være svært at efterleve dem. Manden skal have den rette udstråling, det rigtige tøj, det perfekte hår, skæg samt meget mere. Grundlæggende er der en lang række områder, hvor der bliver stillet krav. Selvfølgelig er der mænd, som opfylder alle kriterier, men sandheden er den, at kun mindretallet falder ind under denne kategori. Derfor skal du ikke frygte, at du alene har svært ved at opfylde samfundets samt pigernes mange krav. I denne artikel kan du finde hjælp, når det kommer til din stil. Dog må du selv arbejde på din udstråling, men et godt råd kunne være, at du altid går rundt med et stort smil samt er imødekommende overfor de mange medmennesker, du støder på i løbet af dagen.  

Den rigtige jakke er et krav

Det lyder meget simpelt, at du blot skal anskaffe dig den rigtige jakke. Dog er dette ikke lige til, eftersom du ikke kan vælge hvad som helst. Det rigtige mærke samt design er vigtigt, hvis du vil have en stil, som opfylder modens tendenser. Den rigtige jakke kan variere fra person til person, idet den skal passe til selve den stil, der bliver lagt for dagen. Er du lidt på bar bund, når det kommer til jakker, og er din ved at være passé, skal du have fundet dit kreditkort frem, så du kan få investeret i din garderobe. Ja, det kan være træls at købe tøj, du allerede har noget af. Dog er det nødvendigt, hvis du skal leve op til samfundets standarder. Det kan være svært at finde den rigtige webshop, men klik her, hvis du har brug for lidt inspiration.

Enhver mand skal eje en skægtrimmer

Skæg er mandens varemærke, og faktisk er det blevet noget, som folk går meget op i. Dette er naturligt, eftersom dit skæg kan være med til at få din mandighed frem i lyset. Nogle personer klarer sig godt med meget skæg, mens andre skal være glatbarberet. Dog søger mange mænd efter den gyldne middelvej, hvor man ligger mellem begge yderpunkter og dermed blot har skægstubbe. Med en almindelige barbermaskine eller skraber er dette en umulighed at opnå. Netop derfor er en skægtrimmer mange mænds bedsteven, da den kan sikrer at skægget altid har den helt rette længde. Har du ikke allerede denne vidunderlige opfindelse til din rådighed, så kan du se udvalg af skægtrimmere her.

Folk lægger mærke til dit fodtøj

Mange har den fejlagtige opfattelse, at fodtøjet har mindst betydning, når det kommer til stilen. Situation her er dog stik det modsatte, idet alle lægger mærke til dine sko. Passer dine sko ikke med bukserne, er det noget alle ser med det samme. Har du eksempelvis den flotte smoking på, er det nødvendigt, at du har fine sko på og ikke blot de traditionelle sneakers. Netop dette område kan de hjælpe meget med nede i butikken, så vær ikke bange for at spørge ekspedienten om råd. Og handler du på nettet, så hold øje med modellerne på billederne, da deres outfit typisk matcher meget godt. Sug til dig af alt nyttig information, når det handler om din stil. Tøjstilen har stor betydning for, hvordan folk ser på dig, og derfor kan du ligeså godt fuldføre den til topkarakter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce