Top 6: Efterårets bedste spiludgivelser

Et overblik over de spil, du skal sætte hverdagen på standby for.4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Vi har i kronologisk rækkefølge fundet de seks mest eftertragtede spil, som rammer markedet til efteråret!

FIFA 17

Alle fodboldelskeres favoritspil er endnu en gang at finde på listen over de mest ventede spil. Surprise. Det spændende, nye findes i grafikken, der denne gang er båret af den flotte Frostbite-motor - og singleplayer-delen The Journey, hvor gamere får lov til at styre Alex Hunter, en up-and-coming, talentfuld fodboldspiller, der sigter efter stjernerne.

Ude: 27. september // EA Sports

Del videoen med dine venner

Battlefield 1

DICE har valgt at fokusere på 1. verdenskrig, fordi den er så teknologisk adspredt. Den fandt sted lige ved begyndelsen af den industrielle revolution, og det betyder, at alt lige fra bajonetter til afsindige maskinkanoner reelt set kan finde sin plads i universet. Det bliver alt fra luftjagte i biplane-fly til sabler og heste.

Ude: 21. oktober // DICE

 

Del videoen med dine venner

Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition

Den kommende omgang Call of Duty kommer til at foregå i fremtidens ydre rum. Men det er ikke alt. En enorm, ny omgang zombies er også et kærkomment input, der blandt andet får selskab af David Hasselhoff.

I samme omgang har de tillagt en remastered udgave af Call of Duty: Modern Warfare i deres Deluxe Edition - og det er vi helt pjattede med!

Ude: 6. november // Infinity Ward

Del videoen med dine venner

Dishonored 2

Efterfølgeren til 2012-spillet Dishonored kaster os ud i endnu en omgang hidsig action-adventure stealth-rpg i Bethesdas steampunk-univers. Spillet ser ud til at blive en sand guldgrube af brutale henrettelsesmetoder og imponerende omgivelser.

Ude: 11. november // Bethesda

Del videoen med dine venner

Gran Turismo Sport

Gran Turismo har altid banet vejen for realistiske, men let tilgængelige racerspil, og derfor er det nok en meget naturlig udvikling, at Polyphony i den kommende udgave satser ekstremt hårdt på E-sport, eller E-racing, som de også kalder det.

GT Sport har nemlig indgået et samarbejde med den internationale løbsorganisation FIA. Samarbejdet der blandt andet betyder, at du kan tage en racerlicens gennem spillet og gå ned i din lokale FIA-affilierede motorklub og bruge det som en gyldig licens. Det er ret vildt.

Ude: 25. november Udskudt til 2017 // Polyphony (kun til PlayStation)

Del videoen med dine venner

South Park: Fractured But Whole

Eric Cartman skyllede The Stick of Truth ud i toilettet. "Its game mechanics sucked", proklamerer han, og fortsætter med at afsløre det nye South Park-rpg: The Fractured But Whole.

Ubisoft gør ret i at beskylde det tidligere spil for at være dårligt eksekveret, men det er også en let ting for dem at gøre, da de overtog spillet halvt færdiggjort fra et andet studie.

Til gengæld haltede hverken animationerne eller den meget fyldige, South Park-tro dialog, der altid er sjov.

Det nye South Park-spil er igen et RPG, men denne gang er fantasy-temaet skiftet ud med et superhelte-tema, og det betyder, at vi blandt andet får et velkomment gensyn med The Coon og Dr Chaos. (Go Butters!)

Ude: 6. december // Ubisoft

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. VermeulenFølg på:FacebookInstagram

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen