Connery

TomTom Bandit Actioncam

GPS med actioncam

Lige for tiden dukker der en del spændende nye actionkameraer op, noget tyder på at flere vil være med i kampen med GoPros monopol. Hvad det mest af alt betyder for dig, er at du kan anskaffe dig et actioncam smækfyldt med features - og med nærmest alt nødvendigt udstyr i samlede pakker, noget billigere end kronprinsen i segmentet.

ANNONCE
TOMTOM BANDIT

I det følger er TOMTOM nu også dukket op med deres Bandit cam.

I essensen er kameraet, som actioncams er flest, men fordi vi taler om TOMTOM, har de selvfølgelig et par trick i ærmet:

”Vi ved, at den største frustration ved actionkameraer er den tid og indsats, det tager at redigere optagelserne,” siger Morten Flø Nielsen, Country Manager Sales for TomTom Danmark. ”Med TomTom Bandit har vi skåret redigeringstiden ned fra timer til minutter – alt det kræver, er et ryst!”


”Vi tog en enkel, men radikal, vinkel på at løse redigeringsproblemet,” siger Slobodan Stanisic, lead engineer, TomTom. ”Med de eksisterende actionkameraer er du først nødt til at downloade mange gigabytes optagelser til en kraftfuld computer - en proces, der kan tage lang tid. Derefter skal du finde de gode optagelser, sætte det sammen til en historie og formatere det. Vi ved, at det ofte tager timer. Ikke med TomTom Bandit. Vi har designet et kamera, hvor optagelserne bliver bearbejdet på selve kameraet, hvilket gør redigeringsprocessen meget lettere og hurtigere.”


TomTom Bandit Actionkameraet har indbyggede bevægelsessensorer og GPS til automatisk at finde og tagge spændende øjeblikke baseret på fart, højde, g-kraft, acceleration og puls. De gode øjeblikke kan også tagges manuelt med et tryk på ’tagging’-knappen på kameraet eller fjernbetjeningen.

TomTom Bandit samarbejder med en smartphone app, der indeholder en superhurtig søgefunktion. Optagelser kan ses med det samme på smartphone app’en takket være den indbyggede medieserver. Når du er i ’editing mode’, giver et enkelt ryst med smartphonen med det samme en spændende film. Derefter kan du nemt lave ændringer, tilføje musik og tilføje f.eks. hastigheden eller andre informationer, før det deles med vennerne. 

ANNONCE
TOMTOM BANDIT

Video: 1080p30 / 1080p60 / 720p60 / 720p120
Film: 4k 15fps / 2,7k 30fps
Intervalfotografering 1080p30 / 4k30 (optag ved 1/s, 1/5s, 1/10s, 1/15s, 1/30s, 1/60s)
Slowmotion: 1080p x2 / 720p x4 / WVGA x6
Foto: 16 MP
Indbygget mikrofon
Wi-Fi
Bluetooth Smart
USB 3.0
Batt-Stick

Mere info: Tomtom.com

Pris: fra 3199,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce