Tom Holland bekræfter: den nye Spider-Man får sin egen trilogi

Marvel har store planer med den unge knejt.5. juli, 2017 - kl. 15:51
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Allerede inden Spider-Man: Homecoming rammer biografen i morgen d. 6. juli, kan vi på allerede på forhånd se frem til langt flere Spider-Man-øjeblikke hos Marvel i fremtiden. Med Toby Maguire og Andrew Garfield på Sonys udgave af den klassiske Marvel-helt er det nu op til Marvel at videreføre den ganske interessante introduktion af Tom Holland, som vi kortvarigt så i Civil War.

Tom Holland udtalte i et interview tidligere med AlloCiné, at Homecoming langt fra var den eneste gang, vi ser ham som den rødklædte superhelt:

There is still a lot of room for Peter Parker and Spider-Man especially to grow in the next two movies. He’s definitely not the finished article by the end of Spider-Man: Homecoming and I really look forward to exploring the different ways he can grow up and go through puberty I guess. It’s going to be an exciting couple of movies… Yeah, there’ll be Spider-Man 2 and 3, it won’t be Homecoming 2 and 3.

Hans udtalelse indikerer ikke blot, at vi kan se frem til flere historier fra edderkoppedrengen, men at planerne om nye film allerede er under produktion, da man, som han selv siger, ikke forventer Homecoming-fortsættelser, men derimod lidt mere selvstændige film inden for rammerne af Marvels univers. 

Det er gode nyheder - hvis selvfølgelig Homecoming bliver en oplevelse i morgen. Men mon ikke?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen