Tom Hardys nye dramaserie Taboo rammer HBO på lørdag

Se traileren her4. januar, 2017 - kl. 15:45
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Tom Hardys længe ventede dramaserie 'Taboo' venter lige rundt om hjørnet. Den får nemlig danmarkspremiere på HBO Nordic lørdag den 7. januar. 

Taboo er en dramaserie på 8 afsnit, der finder sted i 1814's London. Her følger den James Keziah Delaney (Tom Hardy), der har været på en verdensomspændende rejse og nu vender hjem til et forandret London for at arve faderens shipping-imperium. Det viser sig dog, at arven fra faderen bringer mange komplikationer og fjender med sig, og James skal gøre sit ypperste for at undgå sin egen dødsdom.

Foruden Tom Hardy som James Keziah Delaney finder man også Jonathan Pryce (Game of Thrones) som Sir Stuart Strange, Michael Kelly (House of Cards) som Dumbarton og Oona Chaplin (Game of Thrones) som Zilpha Geary på rollelisten.

Taboo er skabt af Steven Knight i samarbejde med Tom Hardy og Hardys far, Chips Hardy. Seriens executive producers tæller blandt andre Ridley Scott og Kate Crowe fra Scott Free, Tom Hardy og Dean Baker fra Hardy Son & Baker og Steven Knight.

Taboo er instrueret af danske Kristoffer Nyholm (Forbrydelsen) og svensk-finske Anders Engström (Jordskott), og genforener Hardy og Knight efter deres fælles successer Locke og Peaky Blinders

Taboo - Little Man trailer
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen