Connery

Tønder Festival med stærkt musisk oplæg for 2016

En solid blanding af crowdpleasere, gengangere og overraskelser venter på dyrskuepladsen i Tønder.

Med små tre måneder tilbage, har Tønder Festival præsenteret et yderst fuldkomment program for 2016. Gamle kendinge og nye legender, samt eksklusive optrædender, danner fundamentet, med Amerikanske Jason Isbell og danske Tina Dickow (eneste danske festivalkoncert i år) - og en velkendt Lukas Fochhammer med hjemmebrygget band, som de største navne. Tilsæt herefter en dosis Anderson East, Rossanne Cash (jeps, Johnny Cash er hendes far) og ikke mindst det yderst lokale islæt i form af Jakob Dinesen, så står der en stor weekend i møde, i den sønderjyske højborg for Hand Made Music i dagene 25. - 28. august.

Jason Isbell:
Født i 1979 i Alabama. En ægte sydstatsknægt med Bluegrass, gospel og amerikansk rootsmusik som en fundamental del af sin musikalske DNA. Markant sangskriver og forsanger i  Drive-By Truckers, indtil han i 2007 trådte ud af bandet og gav sig i kast med et soloudspil. Livet i et band trak dog stadigvæk og med The 400 Unit udgav han en række albums og vandt tre priser ved Americana Music Award i 2014.

Torsdag 25. august | 20:45 | Open Air

ANNONCE
Jason Isbell - Cover Me Up (Live)

Tina Dickow:
Den blonde danske singer-songwriter giver i år sin eneste festivalkoncert på dansk jord, på netop Tønder Festival. Med en tidl. utrolig melankolsk tilgang til musikken, har hendes nyelige livsglæde vel været en medvirkende faktor til, at hun i år er at finde i Tønder. Med egne ord ser hun utrolig meget frem til, at være en del af Tønder Festival. Turen fra den islandske vulkanø, hvor hun nu bor, og til den sønderjyske marsk, bliver uden tvivl en oplevelse for Aarhuspigen.

Torsdag 25. august | 21:00 | Telt 1

ANNONCE
Tina Dickow - Pigen Ud Af Aarhus

Lukas Forchhammer:
Den verdenskendte christianit med hang til jogginkbukser og tanktop, har i år valgt at teame up med en række musikere, som han igennem årene har mødt, for at optræde på denne, i følge MetroExpress, mindre danske festival. Lukas' sammensatte Tønder Festival-band består af ham selv, banjospilleren Leonard Podolak fra The Duhks, Jordan McConell, der er tidligere guitarist i The Duhks og Sarah Lee Guthrie, der er sangskriver. Sidste år lavede Lukas Graham en surprise pop-up koncert i festivallens Jam Telt.

Fredag 26. august | 12:00 | Telt 1
Lørdag 27. august | 12.00 | Open Air

ANNONCE
Lukas Graham - Jam Teltet 2015

Der bliver naturligvis fulgt op med små præsentationer af de øvrige store navne på Tønder Festival 2016.

Del

Seneste nyt

Annonce