Tønder Festival kommer til København!?

Festivallen fra Danmarks ældste købstad kommer på visit i Danmarks hovedstad.31. oktober, 2017 - kl. 15:31
Forfatter: Michael Pallisgaard


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Tønder Festival har i de seneste år haft en helt specielt plads her på magasinet - og i særdeleshed hos undertegnede, der de sidste fire år er valfartet fra det københavnske til min hjemstavn Tønder for i august måned at få min årlige dosis "Handmade Music", solæg og fadøl af forskellig karakter.

Men nu sker der noget, der lindrer min afhængighed en smule; Tønder Festival rykker sgu til København - sådan ca. da!
 
Pressemeddelelse:
Tønder Festival oplever en stigende interesse fra publikummer over hele landet. Og nu får københavnerne muligheden for at opleve den helt unikke Tønder-stemning, når Tønder Festival rykker til København den 27. januar 2018. 
For første gang står Tønder Festival bag en koncert i Lille Vega med den canadiske himmelstormer Colter Wall.
 
22-årige Colter Wall suser mod toppen med udsolgte koncerter i USA og Canada.
Han besøgte for første gang Danmark på årets Tønder Festival i august, og nu står festivalen bag en koncert med det canadiske countrynavn i Lille Vega lørdag 27. januar 2018.
 
Colter Wall kommer fra Saskatchewan i Canada og giver et stærkt og nyt bud på folk, bluegrass og country. Inspirationen kommer fra mestre som Hank Williams, Robert Johnson og Johnny Cash men også yngre kunstnere som Jack White og Ray LaMontagne har præget Colter Walls musikalske færd. I 2015 udgav han et album med syv sange, ”Imaginary Appalachia”, og i 2017 udkom fuldlængdealbummet ”Colter Wall”.
Magasinet Rolling Stone havde i 2016 Colter Wall med på listen over ”Ti nye countrynavne, du er nødt til at kende”.
 
Tønder Festival er kendt for at finde nye internationale i folk- og rootsgenren og præsentere dem før alle andre herhjemme. Denne first mover-evne er blevet tydeligere de senere år, og Colter Wall er et godt eksempel.
 
Jeg tør godt spå, at Colter Wall har en stor musikalsk fremtid. Han er en lysende stjerne, og hans koncerter på Tønder Festival i august var fremragende. Med koncerten i Vega med Colter Wall vil vi gerne dele vores begejstring med flere og samtidig skabe en endnu tættere forbindelse mellem hovedstadens publikum og Tønder Festival,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder på Tønder Festival.
 
Kirstine Uhrbrand, direktør for Tønder Festival, kalder det nye tiltag for ”pop-up-festival” i hovedstaden.
Vi har længe ønsket at gøre noget i den retning, for vi oplever en stigende interesse for vores måde at lave festival på. Med koncerten i Vega i januar kan publikum få en forsmag på Tønder Festival og den stemning, festivalen kan byde på,” siger Kirstine Uhrbrand.
 
Colter Wall, Lille Vega lørdag 27. januar 2018 - BILLETSALGET ER STARTET!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Michael Pallisgaard Følg på: Facebook Instagram Blog

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen