Connery

To youtubere laver smoothie af ting, man spiser i biografen

Lad os håbe, at en hotdog-nachos-popcorn-cherry-coke-smoothie aldrig bliver en ting!

For mig hænger popcorn og biografture uløseligt sammen. Godt nok er jeg verdens største bland selv slik fan, men som de også diskuterer i videoen, så er der bare visse snacks, der kræver, at man kan kigge på det, imens man spiser det, hvorimod vi allesammen ved, det ikke er nødvendigt med popcorn. Det kører ligesom lidt på autopilot, når man først sidder i mørket klar til at se film. 

Derfor synes jeg også, det var lidt overraskende, da jeg faldt over den her video af de to gutter Rhett og Link bag Good Mythical More, som ville lave en smoothie ud af alle de madvarer, folk normalt spiser i biografen. Popcorn? Ja. Cola? Ja. Hotdog? Wait what? Nachos? Seriøst, hvem spiser hotdogs i biografen?? 

Åbenbart nogen, for hotdogs er en af de madvarer, som gutterne blender sammen med nachos, popcorn, Red Vines, Whoppers chokolade, Milk Duds og en Cherry Coke. 

Og ja, hvorfor overhovedet gøre det her? Endnu et råb på opmærksomhed? Måske.. Men der er heldigvis også en anden grund. Det er lavet som en støtte til American Refugee Committee, som hjælper flygtninge. Så giver det ligesom lidt mere mening.

Lidt i hvert fald. For shit, jeg skulle virkelig ikke nyde noget af det der!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce