Connery

To løver skudt i zoo på grund af en nøgen mands selvmordsforsøg

Tragedie i Chile

To løver skudt i zoo på grund af en nøgen mands selvmordsforsøg

Datoen er lørdag d. 21. marts og alt er fredeligt og roligt i den chilenske zoologiske have, Santiago’s Metropolitan Zoo. Freden brydes af en mandlig besøgende, som smider alt tøjet og hopper ned bag indhegningen til løverne. Andre besøgende måtte se på i skræk, mens manden opildnede og provokerede løverne til at gå til angreb, og blev til sidst overfaldet.

Personalet i den zoologiske have havde ikke hurtigtvirkende bedøvelsespile og så ingen anden udvej end at slå de to løver ihjel for at redde manden, som viste sig at være en 20-årig ved navn Luis Ferrada.

Manden blev sendt til hospitalet og på trods af en kritisk tilstand forventes han at overleve. Ifølge lederen af zoo’en fandt de noget, der lignede et selvmordbrev på den 20-åriges tøj og flere vidner kunne desuden bekræfte, at han råbte religiøse ting om Jesus, mens han blev overfaldet af løverne.

Du kan se billederne herunder, men vi advarer lige mod stærke billeder:

ANNONCE

Jeg har kun en ting at sige: what the fuck is wrong with people?

To løver, som i forvejen lever i fangenskab, skal så dræbes på grund af en mand, der hopper ind på deres i forvejen gyseligt afgrænsede territorium og provokerer dem til at gå til angreb. That ain’t right. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce