Connery

Tjenere fortæller om de værste første dates, de har overværet

Der er nogen grumme imellem!

At være på en dårlig første date er noget af de absolut værste. At observere folk, der er på en dårlig første date, er til gengæld ret underholdende. Og heldigvis for os findes der tjenere rundt omkring, der observerer en del del frygtelige dates, og som har lyst til at dele det med os! En del af dem er ret længe, men har du brug for en overspringshandling, er de hele læsningen værd!

ANNONCE

woliterdietcoke:

En mand og en kvinde sidder i en bås. En anden kvinde stormer ind af døren og slæber bogstavelig talt to børn efter hende, hun går lige forbi "Vent venligst, så finder vi et bord til dig"-skiltet og hen til parret og begynder at råbe og skrige. Fyren var fuldstændig fanget. 
 

ANNONCE

XelaKebert:

Jeg arbejder på en ret fin italiensk restaurant, hvor vi laver meget forretning. En aften kom en mand, hvis bord jeg ikke engang serverede for, op til mig og gav mig $20 og en serviet med et telefonnummer. Han sagde "jeg er på den værste date i mit liv, den her kvinde er forfærdelig, og jeg er nødt til at komme ud herfra. Tag de her $20 og vær sød at ringe til mig og fortælle mig, at jeg er nødt til at tage afsted med det samme. Jeg er ligeglad, hvilken undskyldning du kommer med, jeg er bare nødt til at komme ud herfra." Først troede jeg, han lavede sjov, men to minutter efter kom min kollega hen til mig og fortalte, hvor vanvittig den her kvinde var, og at fyren, hun var sammen med, på ingen måde lignede en, der havde lyst til at være der. Jeg skyndte mig at ringe til fyren så snart, jeg havde et ledigt øjeblik. En af mine største bedrifter som tjener! 

ANNONCE

SovietSocialistRobot:

Jeg var tjener på mit første job. Det var en attraktiv kvinde og en middelmådig mand. For det første var de omkring 30, så hvorfor de valgte at tage på Applebee's, ved jeg ikke. Fyren havde ternede natbukser og en oversized, rød trøje med lynlås. Kvinden var pænere klædt på, men stadig afslappet. Alt ser ud til at gå fint, indtil det er tid til hovedret. Fyren her bestiller en fuldstændig enorm mængde spareribs og nægter kvinden sin ordre på en sirloin, som altså kun kostede omkring $6 - en femtedel mindre end hans bestilling. I stedet bestiller manden en $4 salat og et glas vand til hende. Kvinden stopper fuldstændig med at tale, imens manden fortæller om en eller anden vild fest, han havde været til. Manden drikker et par Strawberry Quencher Iced teas, siger "vi ses på fredag, bitch" og lader hende blive tilbage med regningen. 

Kvinden fortalte os efterfølgende, at han virkede sød, da de talte på tinder, men han var meget ubehagelig i virkeligheden, men hun turde ikke sige noget. En kollega og jeg betalte hendes regning, og senere begyndte hun og den samme kollega at date, og nu er de forlovede!

ANNONCE

oversized_canoe:

Jeg servicerede et par for et på måneder siden. Hver gang jeg gik derover, var det manden, der talte, og kvinden sad bare stille og havde det tydeligvis ikke særlig sjovt. Da jeg til sidst spurgte, om de ville betale samlet eller hver for sig, siger hun med det samme "HVER FOR SIG". Jeg tager imod mandens betaling, og da jeg giver kvinden maskinen, ser jeg fyren tage sin telefon op og begynder at swipe på tinder. 

ANNONCE

MaybachMusic22:

Det her var en af mine første dates, hvor tjeneren klart kunne fornemme, hvor akavet det var. Jeg var junior i high school. Jeg havde flirtet med en senior i et par måneder og inviterede hende på en date den dag, jeg fik mit kørekort. Jeg hentede hende derhjemme, og efter 1 minut i bilen ringer hendes telefon. En af hendes bedste veninder var død grundet en hjerneaneurisme tidligere den dag. Jeg sagde til hende, at vi kunne udskyde daten og tilbød at køre hende hjem, men hun insisterede på, at vi fortsatte som planlagt. Vi ankom til restauranten, og hun græder ved bordet. Jeg sagde ikke andet til hende under hele daten end "er du ok?", fordi hun enten skrev på sin telefon, eller græd for meget til at kunne tale. Tjeneren blev ved med at komme forbi og fornemmede, hvor akavet jeg havde det. Ud af alle mine restaurantbesøg har jeg aldrig før modtaget min mad og min regning så hurtigt. Tjeneren var en sand bro! 

ANNONCE

The_Neck 

Okay, så har jeg været bartender og tjener i flere år, og jeg har både set et par sørgelige dates, nogen fuldstændig vanvittige og en, der bare var direkte brutal. Den sidste var også den bedste at overvære. 

Flot fyr, fit, nybarberet, lignede lidt Jim Cantori fra vejrkanalen, bare yngre og slankere. Sidder i baren og fortæller om, at han havde en fate med den her kvinde, som hans bedste ven var vild med, men at hans bedste ven nægtede at invitere ham ud, fordi hun hellere ville ud med ham her. Han fortæller meget detaljeret, da kvinden pludselig ankommer, og han tier straks, som om han fik et chok. Hun var en virkelig smuk kvinde klædt i en lille sort kjole og høje hæle. Hun så virkelig godt ud. 

Anyway, hun kommer og laver den der lille "hej/kys/kram"-hilsen og bestiller et tequilashot med lime. Han tager et med hende, og de snakker lidt. Pludselig fløjter fyren efter mig. Jeg er ret chokeret, da baren er ret tom. Han fløjter igen, mens jeg kigger på ham for at prøve at finde ud af, om han rent faktisk lige fløjtede efter mig som en fucking hund. "Yo man, flere shots!"

Skuffet, som jeg er, fordi han virkelig virkede som en flink fyr, skænker jeg ham et shot, imens jeg fortæller ham, at jeg ikke er en hund, så han behøver ikke fløjte for at få en drink. "Nej, helt sikkert man, no worries, bare hold øje med os, for we are gonna get lit! Yo!" Nu er det min kollega, der taler med ham, imens kvinden er gået på toilettet. Da hun kommer tilbage, fløjter han af min kollega og råber: "Hey man! Hvor er mine shots! Pronto!" Herefter begynder fyren at hamre shots. Ikke vanvittigt, men ret hurtigt er han igennem mindst 5. Kvinden tog kun ét, imens hun sidder og sipper til et glas vin. 

Fyren, som vi nu bare kalder YO, begynder at virke lidt snalret. Ikke noget helt vildt, bare højlydt, griner af sine egne jokes, afbryder kvinden ved enhver mulighed. Han annoncerer herefter højlydt, at han skal pisse. Kvinden ser både ydmyget og såret ud. Hun skriver ivrigt på sin telefon. Herefter kommer YO ud med en fyr under armen. De sætter sig sammen, og han begynder at tale til andre kvinder i baren. Han er ikke helt vildt fuld, men godt på vej; han siger noget til den her nye kvinde om bøsser og går udenfor. Hans ven følger hurtigt efter, og kvinden er ladt alene tilbage i baren. 5 minutter senere kommer vennen ind, sætter sig ned og får en drink med kvinden. Jeg hører ham sige, at han har ringet efter en uber og sendt ham hjem. De går sammen til det sted, som YO og kvinden egentlig skulle have været på date, og jeg tænker "hell ya, godt for dig".

Omkring 30 minutter senere, kommer YO ind fuldstændig ædru. Han sætter sig ned, vinker efter mig og undskylder for, at han fløjtede efter mig. Han køber os en drink og fortæller os om sin plan. Han gjorde det hele for sin ven. Han blev halvfuld, spillede idiot og ringede efter sin ven, så han kunne komme og redde ham. Han sagde helt ærligt: "Han er en bedste mand for hende end mig. Hun er bare ikke min type". Jeg var fanget et sted mellem ærefrygt og imponeret. 

En måneds tid senere kom de alle tre ind igen og virkede som den perfekte trio. Idioten fløjtede efter mig igen, men jeg indrømmer det - det var ret sjovt! 

ANNONCE

danisaurrusrex:

Olive Garden, omkring 2014, ca. kl. 19:30 - luk en weekend. Midaldrende mand med et middelmådigt udseende sad alene ved at bord med et glas vand, insisterede på, at hans date ville komme om få minutter. Omkring 21:15 var chefen nødt til at komme ud og fortælle ham, at restauranten ville lukke kl. 22, så hvis han ville nå at bestille mad, skulle han nok gøre det nu. Han bestilte en bruschetta appetizer og sagde igen, at hans date var på vej, og de ville bestille, når hun ankom. 21:45 kommer der en MEGET smuk kvinde ind og stiller sig akavet foran bordet. Jeg kunne ikke høre samtalen, men manden bad om at sin appetizer to go, og de forlod restauranten sammen, uden hun overhovedet nåede at sidde ned.

ANNONCE

cox-e:

Jeg er tjener på en bar/grill i mellem prisklasse. I går kom et ungt par ind, og da de kommer ind, spørger jeg, om de vil have andet end bare vand. Samtalen følger således. Pigen: "Må jeg få en cola? Eller en pepsi?" Drengen: "Åh gud, Erin. Jeg betaler." Pigen: "Bare vand, tak." Mit hjerte sank straks, for som du nok kunne forvente, gav han også mindre end 10% i drikkepenge. 

ANNONCE

SebastianSlam:

Da jeg fik i high school, tog min søster, som gik på college, mig med til en koncert. Imens vi ventede på musikken, så vi en fyr og en pige foran os, som tydeligvis var på første date. Deres samtale var så akavet, at de helt seriøst endte med at snakke om vejret. Brutalt. Fordi vi er frygtelige mennesker, besluttede min søster og jeg at lave sjov af parret ved at mimere deres pinlige samtale. Efter et par minutters sjov, vender fyren sig halvt om imod os med et desperat ansigtsudtryk, som om han prøver at sige: "For guds skyld, lad nu være med at gøre situationen værre, end den allerede er. Jeg beder jer!" 

Vi stoppede. Et par uger senere kom min søster hjem fra en fest og fortalte mig: "Kan du huske den fyr, vi lavede sjov med under en koncert? Jeg har lige mødt ham. Vi skal på date!" De er nu gift og har 4 børn. 

ANNONCE

notasugarbabybutok:

Jeg ejer et bageri, jeg ser en masse dårlige første kaffedates og generelt mange shitty people, men der er en, som altid vil fremstå som den værste for mig. Det her skete på mit bageri for omkring 6 måneder siden. To drenge kom ind, snakkede og var tydeligvis på en første date. De var begge unge, maks 15 år, og nervøse på en meget sød måde. De bestiller ved disken og finder et ord, sætter sig tæt. En af dem tager den andens hånd og leger med hans fingre, du ved, han er bare sød. Lige pludselig kommer en kvinde hen til dem og begynder at skælde voldsomt ud på den ene dreng. Det var hans mor. Hun var dukket op, fordi hun ville møde den pige, som hendes søn ikke ville fortælle, hvem var. Hun begynder at græde og råbe op omkring, hvordan hendes søn kunne gøre det her imod deres familie. Forstod han da ikke, hun gerne ville have børnebørn? Hans far ville være så flov, hvis han stadig var i live, betød hans fars minde da ingenting? Hun fortæller, at hvis han fortsætter med det her, behøver han slet ikke komme hjem igen, og stormer ud af butikken. Den stakkels dreng begynder at græde, mens han ikke engang rigtige kæreste bare prøver at trøste ham, begge meget chokerede over, hvad der lige var sket. 

Kilde: Endnu en gang tak til Reddit

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce