Tiger/Swan - Too Old To Die Young [Anbefaling]

Første singleudspil fra det snart (debut)albumaktuelle danske band.4. november, 2017 - kl. 16:18
Forfatter: Michael Pallisgaard


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Onsdag d. 18/10 var undertegnede taget et smut i Pumpehuset i København, hvor Royal afholdte "Tak Rock" Band finale. En lille intim scene med nogle af de pt. bedste upcomming bands, der alle kæmpede om muligheden, for at blive opvarmningsband for Carpark North, til deres koncert i Royal Arena senere på året.

Niveauet var virkelig højt, men i min optik, var der særligt ét band, der lige havde lidt mere kant, lidt mere glæde og lige var en tand skarpere end de andre (men åbenbart ikke nok til at vinde); Tiger/Swan. Navnet giver umiddelbart ingen mening, men det kommer vi nok til senere. 

Vi tager lige et hurtigt smut tilbage til 2014, hvor det allerførste udspil fra tiger-svanen så dagens lys:

Tiger/Swan - We Don't Need Nobody
Del videoen med dine venner

Et på mange måde klassisk udspil i den mere rockede alternative-genre, som en bruger (astridjl85) på Youtube belønner med flg. lident flatterende kommentar:
"Er den mest klichéfyldte video jeg nogen sinde har set. Der sker simpelthen for mange ting til at min lille hjerne kan kapere dem alle. Trommeslageren med støv på trommerne i slowmotion, ballerinaen, forsangeren der skriger mens der er ild, pigen i undertøj der kravler rundt... Men det er meget flot optaget. Kudos. I formår at fremstå meget selvhøjtidelige."

Lad det være sagt med det samme. Man skal aldrig gå ned på støvede trommer (ej heller bækkener) eller piger i undertøj for den sags skyld!

Anden single "Big City Street" så dagens lys i 2015, men i stedet for at kaste sig over et album, drog drengene til USA, for at teste materialet over for et helt ukendt publikum, frem for at teste det hjemme i andedammen, omgivet af rygklappere og jantelov, hvilket bl.a. resulterede i en optræden på det legendariske spillested Whiskey A Go Go i Los Angeles.

Tiger/Swan - Big City Streets
Del videoen med dine venner

Nu til det, som egentlig er humlen ved hele dette skriv. Den nyeste single fra Tiger/Swan hedder: "Too Old To Die Young". Et velproduceret up-tempo nummer, der allerede har fået en del afspilninger hos undertegnede. Jeg vil egentlig ikke komme med den store vurdering af nummeret før hele pladen lander, men blot konstatere, at her er et nummer der fungerer glimrende. 

Bandmedlemmer: 
Andreas: Vocals / Keyboard 
Stefan: Guitar 
Mark: Bass / Backingvocals 
Chris: Guitar / Backingvocals
Lukas: Drums

Hvad fremtiden kommer til at byde på for drengene, er der jo ingen der kan spå om, men jeg glæder mig til at følge bandets udvikling på den danske musikscene - og få et blik bag kulissen, hos det ensemble der kalder sig selv Tiger/Swan.

Tiger/Swan - Too Old To Die Young
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Michael Pallisgaard Følg på: Facebook Instagram Blog

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen