Connery

Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game

So you wanna be a snap superstar?

Indeholder snaps fra dine venner også altid alle mulige funktioner, du slet ikke anede eksisterede? Fortvivl ikke længere: Her er ti tricks, som vil gøre dig til mester-snapper!

Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game

1: Genopliv gamle Lenses ved at ændre datoen på din telefon

Er du også træt af ikke længere at kunne kaste en regnbue op? Snapchat ændrer dagligt deres Lenses, men du kan få dem tilbage ved at ændre datoen i indstillinger.

På iOS: Indstillinger -> Generelt -> Dato og tid og sluk for Indstil automatisk.

På Android: Indstillinger -> Dato og tid og fravælg Automatisk dato og tid.

Så skal du bare vælge den dato, hvor den ønskede Lenses var tilgængelig, og bum: Du kan endnu engang brække regnbuer på stribe. Men husk lige at ændre datoen tilbage, når du er færdig, ellers kan det gå ind at påvirke andre apps.

ANNONCE
To filtre på en gang - yes you can! - Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game To filtre på en gang - yes you can!

2: Brug to filtre på én gang

Det der med at vælge et filter kan være åh så svært, men nu er der gode nyheder: Du kan bruge to filtre på en gang! Du skal swipe over dit billede, som du normalt ville gøre for at tilføje første filter. Derefter skal du holde på skærmen med en finger, mens du forsigtigt swiper over billedet med en anden for at tilføje det næste filter. Det kan godt være, det tager et par forsøg eller tre, før det lykkedes, men du skal nok lære det, vi tror på dig!

ANNONCE

3: Gør din konto sikker med to-trins verifikation

Bange for at andre bruger din Snapchat? Intet problem. Du kan aktivere login verifikation, som gør, at du ikke kan logge ind på din snapchat fra andre apparater, inden du har indtastet en kode tilsendt via SMS.

Gå ind i indstillinger og vælg Login bekræftelse. Her kan du også ændre nummeret tilknyttet kontoen, hvis du ønsker at verifikationskoden skal sendes til et andet nummer.

ANNONCE
Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game

4: Lav om på dine venners navn i chatten

Hvis du godt kunne tænke dig at ændre det navn, du ser på dine Snapchatvenner, kan du gøre det ved at gå ind i chatten og klikke oppe i venstre hjørne. Herefter skal du bare klikke på Rediger navn og så kalde dem hvad end, der falder dig ind. Hvis du f.eks. har en vanvittig lang liste af venner at navigere rundt i, og du allerhelst bare vil snappe med Yvonne, kan du f.eks. kalde hende “a-Yvonne”, og så slipper du for at scrolle unødvendigt. Smaaaart. 

ANNONCE
Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game

5: Forlæng teksten på din snap

Er du også træt af korte beskeder i snap? Fear no more! Gå ind i f.eks. noter på din telefon, tryk et par linjer ned og marker det blanke tekstfelt. Kopier, sæt ind i din snap, skriv.

6: Tænd for rejseindstilling for at spare data

Vi ved allesammen, at lidt for meget snap hurtigt fører til ingen snap: Din telefon er gået ud. Men det er der nu råd for med snapchats indbyggede mulighed for rejseindstilling. Når denne er anvendt downloader Snapchat ikke længere snaps og stories automatisk. I stedet vælger du selv, hvornår du vil loade en snap eller story.

Gå ind i: Indstillinger -> Administrér -> Rejseindstilling

7: Tilføj nye venner selvom du ikke har deres kontaktinformationer

Snapchat har en funktion, der gør det nemt at tilføje nye venner, så længe du er i nærheden af dem. Så kan du jo altid forsøge at gætte dig til, hvad hende den lækre i baren mon kalder sig selv på snap..

Gå til: Tilføj venner -> Tilføj snapchattere i nærheden

ANNONCE
Ti tricks, der vil ændre dit Snapchat game

8: Brug emoji til at tilføje ekstra farve til dine fotos

Vil du gerne give dit billede en lilla tone? Vælg en lilla emoji og forstør den ved at zoome med to fingre, så den fylder hele skærmen og kanterne begynder at pixelere. Ryk derefter det pixelerede område over billedet for at få det til at ligne et filter.

9: Lav om på emojis i din venneliste

Du kan selv ændre, hvilken emoji der skal figurere ud for din favoritsnappers navn.

Det gør du i: Indstillinger -> Administrér -> Ven Emojis

Her kan du se, hvad de forskellige emojis betyder eller ændre dem til noget andet. 

10: Tag bedre billeder i mørke

Snapchat har en funktion, der gør, at du kan tage bedre billeder i mørke. Funktionen er symboliseret med en måne ved siden af blitzen. Månen kommer kun frem automatisk, når der er mørkt nok til det, men du kan aktivere den i alle former for lys. Du skal bare dække for kameraet i et par sekunder, så der bliver helt mørkt.

Så nu er der bare tilbage at udleve dit nye, forbedrede Snapchatliv. Selv tak!

PS: ConneryDK på snap!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce