Connery

Test dig selv: Hvilken type spiller er du?

Tør du at tage chancer, eller er du den forsigtige type, der altid gennemanalyserer kampen en ekstra gang? Begge personlighedstyper har sine fordele og ulemper. Tag testen her.

Er du ham, der overtænker ethvert spil og casher-out i et live-bet, før det egentlig var nødvendigt? Eller kommer du måske til at tage et spil for meget for at vinde det tabte hjem? Test dig selv herunder og se, hvilken type spiller du er, og hvad du skal være opmærksom på.

ANNONCE

Spørgsmål 1: Hvor ofte spiller du?

A: Jeg spiller dagligt.

B: Jeg spiller cirka en gang om ugen.

C: Jeg spiller en gang i mellem.

Spørgsmål 2: Dit yndlingshold spiller topbrag. Hvad gør du?

A: Jeg finder straks mobilen frem, så jeg kan spille på kampens resultat.

B: Jeg overvejer kampens udfald og tjekker op på, hvad eksperterne mener om kampen. Føler jeg mig sikker på resultatet, sætter jeg mit spil på kampen.

C: Jeg bruger så lang tid på at gennemanalysere kampens resultater, at det bliver for sent at spille på kampen.

ANNONCE

Spørgsmål 3: Du har 200 kr. at spille for. Hvad gør du?

A: Jeg sætter dem straks på en kamp.

B: Jeg gemmer dem til næste kamp, jeg skal se med gutterne.

C: Jeg lader dem stå.

Spørgsmål 4: Der er fem minutter tilbage af kampen, du har spillet på, og dit hold er presset godt i bund. Hvad gør du?

A: Jeg har is i maven og tror på mit spil.

B: Jeg overvejer, at bruge cash out og lukke mit spillet, så jeg kan få en gevinst, inden modstanderholdet ødelægger mit spil.

C: Cash out, naturligvis.

ANNONCE

Spørgsmål 5: Har du behov for at øge indsatsen for at opnå spænding?

A: Det giver mig klart større spænding, jo mere jeg spiller for.

B: Njae, det giver mig selvfølgelig lidt mere spænding, hvis jeg spiler for 400 kr. i stedet for 40 kr.

C: Nej, det behøver jeg slet ikke. 

ANNONCE

Spørgsmål 6: Holder du regnskab over dine spil, gevinster og tab?

A: Nej, det gider jeg ikke bruge tid på.

B: Både og. Jeg bruger aldrig mere på spil, end jeg har sat mig for. Men jeg har ikke et regneark, hvor jeg regnskab over mine spil.

C: Ja, selvfølgelig.   

ANNONCE

Sådan finder du din spillertype
For at finde ud af, hvad der driver dig, skal du tælle dine svar. Har du flest af a, b eller c? Det bogstav, du har flest af svarer til din type. Har du næsten lige mange i to grupper, så er du højst sandsynlig en blanding af de to, og du kan læse begge svar.

Flest A: Du er den risikovillige spiller

Du er en sand spiller, som ikke bange for at tage chancer. Det vinder du garanteret godt på. Men nogen gang kommer du også til at spille på din impuls, og det kan give bagslag. Overvej at holde regnskab over dit spil og vær ikke bange for at være en kylling ved at lukke dit spil før tid, hvis det betyder, at du kan minimere et eventuelt tab. Det kan gavne dit strategiske spil. Husk, at være realistisk i de fleste af dine spil. Professionelle spillere ved, at det er nødvendig at være realistisk, når spillene skal sættes. Og de forstår, at man ikke skal sætte spil på faktorer, som i princippet er for uvæsentlige – fx at spille på at én enkelt fodboldspiller afgør kampens udfald.

 

Flest B: Du er den balancerede spiller

Du synes, at det er sjovt og elsker den ekstra spænding ved at spille på dit favorithold, når du er sammen med gutterne. Samtidig har du heller ikke svært ved at lade spillet ligge. Du hviler i dit spil, og er ligeglad med, om de andre synes, du er en kylling, hvis du trækker dig i et spil før tid. Så længe det betyder en bedre gevinst for dig. Sejt. Overvej, at blive endnu bedre til at holde regnskab over dine spil. Husk, at tålmodighed er en dyd – også når det kommer til betting. De mest succesfulde spillere laver deres analysearbejde og spiller på udvalgte og gennemtænkte kampe.

 

Flest C: Du er den forsigtige og analytiske spiller

Du må være Danmarks største og mest strategiske kylling. Du har formegentlig en god track-record af vundne kampe, men du går også ofte glip af gode bets, du ville have hentet hjem, fordi du har svært ved at tage en beslutning. Bliv ved med at forberede dig godt, og overvej at spille på sportskampe, hvor du har mulighed for at bruge cash out-funktionen. Så kan du bruge dine strategiske egenskaber hele vejen gennem dit spil. Det gør spillet mere intelligent udfordrende og mindre risikofyldt.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce