Connery

Tegninger

Hvad de danske medier ikke fortæller dig om Muhammad-tegningerne!

Man skulle ikke tro, det var muligt med det kæmpe medie-opbud, der har været over nogle krims-kramserier i JP, men det er faktisk muligt. Der findes stadig historier om Muhammad-tegningerne, som de danske medier Langt Fra har givet den opmærksomhed, de fortjener.

Derfor kommer her min top-5 over Historier om Muhammad-tegningerne, der Ikke er Blevet Givet Nok Opmærksomhed i den Danske Presse!
ANNONCE
Tegninger
1. Er det hår eller en gulvskrubbe, han har limet fast til baghovedet?

Kaare R. Schou blev interviewet i TV 2 Nyhederne i forbindelse med afbrændingen af ambassader i Syrien og Libanon, og jeg kunne slet ikke fokusere på, hvad han sagde, fordi jeg var så optaget af at finde ud af, hvad der får ham til at beholde det. Hvis man nærstuderer tv-billederne af Schou, vil man se, at der ikke er noget sted, hvor håret har fast i kameraernes vinkel. Det tyder på, at Kaare R Schous hår kommer fra et sted langt omme på bagsiden af kraniet. Men hvrofor? Vi har alle hørt om hentehår, men Kaare R. Schou har både hente-og-bragt-hår.

Det er en alment kendt ting, at mænd med hår virker mere beroligende end skaldede mænd. Der er stadig noget primalt og farligt over skaldede mænd. Måske vil Schou bare ikke afskrække seerne og virke farlig. Men forstår han ikke, at med det hår, afskrækker han netop seerne. Han ligner jo en alien! Det værste ved det hele er, at manden har jo en meget smuk kranie-form, så hvis han blev klippet, ville han nemt kunne klare 5-10 år mere i et medie, der er drevet af styling-guderne.

2. Ville det nogensinde være kommet så vidt, hvis Ulrik Wilbek havde været statsminister?


Her har vi en mand, der først tog en trup af kvinder (forskere er lidt uenige om placeringen, men generelt er der enighed om, at kvinden enten er det mest eller næstmest hysteriske køn på jorden), fik dem til at arbejde sammen og vinde praktisk talt alle titler i alle mesterskaber, de stillede op i. Der var ikke et mesterskab, som Wilbeks piger ikke nåede at hjembringe, før han besluttede han sig for at trække sig tilbage. Derefter går der nogle år, hvor han ikke laver noget, og pludselig er han landstræner for herrerne i håndbold. En trup, der historisk set har et internationlt ry for at fejle i i store mesterskaber, og som aldrig havde gjort det bedre end bronche. Og i sin første store slutrunde som landstræner, lykkedes det for Wilbek at holde det høje niveau.

Hvis Ulrik Wilbek havde været statsminister, var det for det første aldrig kommet så vidt, og hvis det var kommet så vidt, havde der allerede nu været danske tropper i alle muslimske lande. En lynhurtig pagt indgået med Frankrig og USA ville have sikret også den fornødne back-up til at kunne klare skærerne.

3. Hvem er inde i Anders Fogh Rasmussen?

Dette er på ingen måde nogen ny historie. Det har længe stået klart, at den eller det, der er inde i vores statsminister ikke er noget menneskeligt. Og nu er jeg bange for, at skuespilleren, derinde er ved at mangle væske eller af anden vej er blevet dehydreret, for i sagen om tegningerne har han været underligt usammenhængende og har sagt en masse mærkelige ting. Langt flere end han plejer i en gennemsnitlig satire på P3.

Mandag aften i nyhederne på DR 1 skulle han forklare, hvorfor han havde afvist at mødes med de muslimske ambassadører for at snakke om tegningerne. Statsministerens forklaring var; "vi ville ikke have det til at se ud, som om vi afviste dem, så derfor skrev vi i et brev til dem, at vi ikke ville mødes med dem".

Giv den mand et glas vand og sørg for, at han får masser af frisk luft!

4. Hvor er vores støttesange?

De stakkels tegnere på Jyllandsposten og alle os andre i Danmark, som ønsker ytringsfrihed, har behov for endnu et støttealbum med sange skrevet af afdankede danske musikere, der ikke længere har nogen kunstnerisk eksistensberettigelse, men i kraft af deres netværk kender folk, der kender folk, der i Den Danske Musik Mafia kan sørge for, at der kommer kun den ene sang, så alle kan støtte op om den.

Det er et Godfather-øjeblik, og jeg kan lige se filmmanuskriptet for mig.

"Okay, Remee, du vil have at vi hjælpe, eh?"

"Ja, jeg har brug for hjælp fra familien"

"Hvad kan vi gøre for dig"

"Jeg vil lave en støttesang til ytringsfriheden, men jeg har brug for familiens forsikring om, at jeg er den eneste, der laver en støttesang"

"Vi snakker om det i familie, du laver sangen.

"Tak"

"Den ene hånd vasker den anden. Vi kommer til dig, når vi har brug for hjælp"

5. Hvilke sportsgrene bliver influeret af dette, og hvilke nye klassikere vil vi få ud af det?

Det er en kendt sag, at når to lande møder hinanden i sport, og der har været politiske stridigheder imellem dem, medvirker det til at gøre sporten langt mere interessante. Tag alle de store sportsbegivenheder i hele verdens historie, de klassiske opgør, dem man husker, og de har allesammen overtoner af ekstreme politiske stridigheder.

På vores egen danske grund kan vi bare se på fodboldslandsholdets kamp mod Sovjetunionen i Parken grundlovsdag 1985. Det er den største landskamp i dansk fodboldshistorie, ikke bare fordi vi vandt over Sovjetunionen, der havde Dasajev på mål, som dengang var verdens bedste målmand, og ikke bare fordi en meget ung Michael Laudrup kom ind på landsholdet og for første gang brillerede på den internationale scene, og det var heller ikke fordi Laudrup-Elkjær her viste, hvor langt vi kunne nå.

De ting spillede også ind, men hvad der virkelig medvirkede til at gøre kampen stor, var at den blive spillet lige omkring det punkt, hvor Sovjetunionen var på vej til at kollapse. Det kommunistiske styre, der havde regeret mod øst og været en sikkerhedsmæssig trussel siden oktober-revolutionen i 1917 var tvunget i knæ. Og i Parken, Danmarks nationalstadion, på dagen for vores grundlov og demokratiske styre, viste vi, at vores håb og tro var nok til at bekæmpe overmagten.

Og den slags kampe må der komme masser af i sportsverdenen fremover. Hvilke sportsgrene har vi, hvor danske udøvere er nogenlunde på niveau med udøvere fra muslimske lande, og hvor vi kan skabe spænding? Det har vi slet ikke hørt noget om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce